Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon maalesef bir kaç kere talihsizlik yaşadı yani kendi kendine sakatlanmadı ki.

Ayrıca Osimhen'in bu takımdaki konumu ile Kvara'nin PSG'deki ile bir benzerliği de yok. Adamlar bizim gibi 1 Yıldız oyuncuya bağlı değil.

Zaten o yüzden Osimhen ile hem beraber oynayabilecek hem yeri geldiğinde yerinde, yeri geldiğinde yedek oturacak biri lazım bana kalırsa.
Aslında bizim 24-25 sezonu dışında sürekli maç kaçıran bir adam. Bu da kanının son damlasına kadar savaşmasından çoğu zaman. Afrika’da beton sahada; halınsahada vs. oynarken bile deli gibi hırslı. Ondan kesinlikle dediğin gibi iyi birini almalıyız ama Marmoush Muani gibi birisi olursa Osimhen ile kritik CL maçlarından vs. bir oynamak istediğinde 3-5-2 gibi arayışlara zorlayabilir bizi. İyi isim almalıyız ama Osimhen’e biat etmeli ki böyle sorunlar çıkmasın gibi geliyor yoksa ben de bu ikisini isterdim.

Hocam görüşünüze saygi duymakla beraber ben iyi oyuncular istatistikleri olan ve mac sayıları olan oyuncular olduklarını dusunuyorum. Bernardo vb isimleri okudukça üzülüyorum bizler ikinci sinif futbol ülkesi degiliz diyorum her takimimiz icin değişim olmasi gerektiğini su dunya yildizi tanimımızı degistirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Bizler ikinci sınıf futbol ülkesiyiz. Bunu kabul etmemiz lazım.
Senin istediğin şekilde kadroyu bu ülkede en iyi altından kalkabilecek adam kurdu Gs de, topçular bireysel olarak istatistikleri de oldu bir kaçı hariç hatta satış da yaptın ama başarı gelmedi. O oyuncular ne zaman sıçrama yaptı? Mertens,Icardi,Torreira gibi adamlar gelince evrim geçirdiler.

Senin bahsettiğini yapıp başarılı olan 2-3 örnek vardır tarihte

12+2 devam etseydi Aubamenyag nasıl olurdu acaba uygun maliyete? Bu sezon 40 maçta 13 gol 10 asist yapmış CL'de 8 maçta 3 gol 4 asist mesela. 10 +4'te imkansız gibi herhalde. Deniz Gül'ü almak iyi olur gibi geliyor bana.
Kağıt üzerinde kulağa hoş geliyor ama Osimhen 3-4 maç kaçırdığında beklenti altında kalıp kaybolma riski de yüksek geliyor bana Deniz Gül''ün. Daha tecrübeli ofans oyuncusu bana daha mantıklı geliyor ama kadro mühendisliği de önemli yani bizim takım kolektif ofans oyunu bilse zaten çok sorun olmaz ama olmadığı için sorun yaşıyoruz.

Transfer yapacağımiz oyuncularin hepsi Dünya kupasina odaklandi. Dünya kupası bitimine kadar transfer beklemeyin

Kağıt üzerinde kulağa hoş geliyor ama Osimhen 3-4 maç kaçırdığında beklenti altında kalıp kaybolma riski de yüksek geliyor bana Deniz Gül''ün. Daha tecrübeli ofans oyuncusu bana daha mantıklı geliyor ama kadro mühendisliği de önemli yani bizim takım kolektif ofans oyunu bilse zaten çok sorun olmaz ama olmadığı için sorun yaşıyoruz.
Kadro mühendisliği he. Okan buruk ve Abdullah Kavukçu müthiş 2 li bu işi cozeceklerdir

Senin istediğin şekilde kadroyu bu ülkede en iyi altından kalkabilecek adam kurdu Gs de, topçular bireysel olarak istatistikleri de oldu bir kaçı hariç hatta satış da yaptın ama başarı gelmedi. O oyuncular ne zaman sıçrama yaptı? Mertens,Icardi,Torreira gibi adamlar gelince evrim geçirdiler.

En büyük örnek chelsea değil mi zaten nerede potansiyel varsa doldurdu takıma ne oldu adamlar maç kazanamıyor. Tüm potansiyel gençleri alalım başarılı olalım diye birsey yok dunya'da.

Ne kadar yerli varsa toplamak lazım. 1 i tutsa bile yeter

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Transfer yapacağımiz oyuncularin hepsi Dünya kupasina odaklandi. Dünya kupası bitimine kadar transfer beklemeyin
HFPSzSJWMAAF7qp.webp

Değiştirmek bizim elimizde oyuncunun bizi tercih etmesi de bizim elimizde hocam. Ben bu oyuncularin gayet istatistikli ve iyi oyuncular olduklarini dusunuyorum . Bernardoya talip olmak degil mandela keita avdullahu danois gibileri almak burasi gs dedirtir alajbegovic in bizi tercih etmesi burası gs dedirtir bence ama gene belirtiyorum bence hocam. Adamlar 3 e 5 e 10 a almis.

Değiştirmek bizim elimizde oyuncunun bizi tercih etmesi de bizim elimizde hocam. Ben bu oyuncularin gayet istatistikli ve iyi oyuncular olduklarini dusunuyorum . Bernardoya talip olmak degil mandela keita avdullahu danois gibileri almak burasi gs dedirtir alajbegovic in bizi tercih etmesi burası gs dedirtir bence ama gene belirtiyorum bence hocam. Adamlar 3 e 5 e 10 a almis.
Doğrular ve gerçek farklıdır.
Senin dediklerin yapılması gereken doğrular olabilir ama ülke gerçekleri diye bir şey var.
Boey misal o kurulan kadroda pek sivrilmezken ne zaman o sürekli Bernardo vari oyuncuların etrafında oldu o zaman o çıtayı/eşiği geçti.

Sonuçta hepsi final oynamayacak; daha yolun yarısında, gruptan çıkamayıp elenen ve çıktığı gibi de elenen takımlar olacak. Eğer Fransa, İngiltere, Almanya ve Brezilya gibi milli takımlardan oyuncu almayacaksanız, bu durum çok da dert değil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt