Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Greenwood icin firsat bu firsat.
Totnım ligte kalırsa alacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Greenwood icin firsat bu firsat.
Dua et keramettinin emanetisinGözüm üzerinde Sadri! Yaptığın tek hata da kalemini kıracağım.
10 ağustos öncesi hiçbir habere kulak asmayınDaha mayısın ortasına bile gelmedik transfer kolpaları baydı 4 ay nasıl sabredicez
Ajdar reisi tanıyamadın ya Aykutum yazık valla sanaÖyle saçı ve kaşları olan birinin kaş arasının boş olma ihtimali sıfır.
Fotoşop.
ilac olur sag tarafta, ben sane'den vazgectim cok gamsiz.Psg alvarezi istiyomuş,karşılığında 100m+kanginlee+gonçaloyu veriyomuş bu topçular enrikenin planlarında yokmuş
Hemen al gel kangin i
Suna bir kıvırcık saç yapıştırın riykart olsun. @Adnan Korkut , @Nedim V. Duran yeni Gökhan aytepe profil fotosu yükleniyor
Bir daha takım pas atacak adam ararken tacın orda hareketsiz şekilde beklerse bende silecemilac olur sag tarafta, ben sane'den vazgectim cok gamsiz.
seneye bakmak lazim artik. Playmaker bir 10 aldigimiz zaman, ozaman belli olur.Bir daha takım pas atacak adam ararken tacın orda hareketsiz şekilde beklerse bende silecem