- 30 Ağustos 2009
- 30.018
- 19.851
- 2.393
Kerem'den dolayı ceza yerlerse Safi çekilir sanırımX'te fb'nin alacağı cezalardan dolayı adaylıktan çekilme olacak haberleri falan dönüyor, keşke doğru olsa rezil rüsva olsalar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem'den dolayı ceza yerlerse Safi çekilir sanırımX'te fb'nin alacağı cezalardan dolayı adaylıktan çekilme olacak haberleri falan dönüyor, keşke doğru olsa rezil rüsva olsalar.
20.dk ulan soyunma odasindan kim bu haberleri ucuruyor
Temiz 50 falan isterler(minimum)SON DAKİKA: Khéphren Thuram’ın Juventus’taki geleceği belirsiz. Son sezonlarda önemli ölçüde gelişme kaydeden Fransız orta saha oyuncusu, birkaç Avrupa kulübünün ilgisini çekmiş durumda ve piyasa değeri önemli ölçüde artmış.
Luciano Spalletti, kilit oyuncularından hiçbirini kaybetmemeyi umuyor, ancak önemli bir teklif gelmesi durumunda kulüp onu satmayı değerlendirebilir.
— @CorSport
Bence cekilmez , ama aziz sapina kadar o argumanla saldirir onaKerem'den dolayı ceza yerlerse Safi çekilir sanırım
Manya topçu ya bizim saneden falan beklediğimizi yapan bu adam işte nasıl monacodan sıçramadı başka yere anlamadım bu zamana kadarAkliouche Fransa DK kadrosuna yazılmış. Hayat bitti.
singo+25 milyon euroya biter bu iş.valla thuram satiliksa 40-50 milyonu basardim ben
iki taksit 25den yapsak kesin satarlar
singo gibi hicbir ise yaramayan adama bile 30 gömdük sonucta
sampiyon olduk yine gelirler yükseldi
bir tane 50 milyonluk hakkimiz vardir herhal
Ara sıra doğru şeyler yazıyorsun havalla thuram satiliksa 40-50 milyonu basardim ben
iki taksit 25den yapsak kesin satarlar
singo gibi hicbir ise yaramayan adama bile 30 gömdük sonucta
sampiyon olduk yine gelirler yükseldi
bir tane 50 milyonluk hakkimiz vardir herhal
Tekrar gündeme gelecek gibi bu yaz Caleb Yirenkyi.