Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tunus milli takımına Dünya kupası kadrosuna çağrıldı bizim Elmander gibi çalışkan ve kafa vuruşları iyi daha 21 yaşında Osi ve İcardi antremanda çalıştırır, isminide Selam Ben Ali olarak değiştiririz @Alper Altun @Batıkan Kanarya @Furkan Korkmaz @Cafer Güney , Fransa yada Bundesliga'ya her türlüde satılır ilerde

Tunus milli takımına Dünya kupası kadrosuna çağrıldı bizim Elmander gibi çalışkan ve kafa vuruşları iyi daha 21 yaşında Osi ve İcardi antremanda çalıştırır, isminide Selam Ben Ali olarak değiştiririz @Alper Altun @Batıkan Kanarya @Furkan Korkmaz @Cafer Güney , Fransa yada Bundesliga'ya her türlüde satılır ilerde
Şu futbol işini ne zaman bırakacaksın ağabey? Sürekli karavana atıyorsun

25 milyar borç açıklamışlar. Ne ara bu kadar borçlandık ben anlamadım.
Borç değil yükümlülük. Bunun içinde AŞ- Dernek arası işlemler var yine nakit çıkışı gerektirmeyen hizmet vb. vereceğin işler var(Loca, reklam vb., Florya ön ödemesi vb.). Bunları da çıkarmak lazım aslında çünkü bunlar nakit para çıkışı gerektirmeyen meblağ ki bu da 10 milyar TL'ye yakın olması lazım.

Aynen Bilal, ama simdi dedigin gibi yurtdisi altyapili. Baskada kaleci yok zaten ligde cogu takimin kalecisi yabanci.

Belki Zafer Görgen olur onun tapusu da Rize'de. Baska adam yok yine gorunen o ki yedek kaleci kontenjani TR alt yapisindan olmayacak.
Konya'nın genç kaleciyi alacağız muhtemelen. Berkan transferinde söz alındı diye haberler vardı Deniz Ertaş olması lazım adı.

Konya'nın genç kaleciyi alacağız muhtemelen. Berkan transferinde söz alındı diye haberler vardı Deniz Ertaş olması lazım adı.
Acemi o, o zaman Jankat geri donsun ayni sey. Deniz Ertas'i diyorsun, onu alip tekrar kiralik vermek lazim bizde suan ikinci kaleci olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt