Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.603
- 19.992
- 2.323
Omar Ben Ali - Oyuncu profili 25/26
Omar Ben Ali, 21, Tunus ➤ CS Sfaxien, 2023'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 450 bin € ➤ * 22 Nis 2005, Hammam-Lif, Tunus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu futbol işini ne zaman bırakacaksın ağabey? Sürekli karavana atıyorsunTunus milli takımına Dünya kupası kadrosuna çağrıldı bizim Elmander gibi çalışkan ve kafa vuruşları iyi daha 21 yaşında Osi ve İcardi antremanda çalıştırır, isminide Selam Ben Ali olarak değiştiririz @Alper Altun @Batıkan Kanarya @Furkan Korkmaz @Cafer Güney , Fransa yada Bundesliga'ya her türlüde satılır ilerde![]()
Omar Ben Ali - Oyuncu profili 25/26
Omar Ben Ali, 21, Tunus ➤ CS Sfaxien, 2023'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 450 bin € ➤ * 22 Nis 2005, Hammam-Lif, Tunuswww.transfermarkt.com.tr
Arada futbol konuşuyorum nazar etmeŞu futbol işini ne zaman bırakacaksın ağabey? Sürekli karavana atıyorsun
Kutlamalarda 1 transfer açıklaması bekliyorum
hiçbirine gidemez, gitse bile cacık yapamaz. pep dibini sıyırdı onun ilkay gibi bir anda bitecekBilva nereye gidiyor simdi Juventus mu Barcelona mi
Borç değil yükümlülük. Bunun içinde AŞ- Dernek arası işlemler var yine nakit çıkışı gerektirmeyen hizmet vb. vereceğin işler var(Loca, reklam vb., Florya ön ödemesi vb.). Bunları da çıkarmak lazım aslında çünkü bunlar nakit para çıkışı gerektirmeyen meblağ ki bu da 10 milyar TL'ye yakın olması lazım.25 milyar borç açıklamışlar. Ne ara bu kadar borçlandık ben anlamadım.
Konya'nın genç kaleciyi alacağız muhtemelen. Berkan transferinde söz alındı diye haberler vardı Deniz Ertaş olması lazım adı.Aynen Bilal, ama simdi dedigin gibi yurtdisi altyapili. Baskada kaleci yok zaten ligde cogu takimin kalecisi yabanci.
Belki Zafer Görgen olur onun tapusu da Rize'de. Baska adam yok yine gorunen o ki yedek kaleci kontenjani TR alt yapisindan olmayacak.
Acemi o, o zaman Jankat geri donsun ayni sey. Deniz Ertas'i diyorsun, onu alip tekrar kiralik vermek lazim bizde suan ikinci kaleci olamaz.Konya'nın genç kaleciyi alacağız muhtemelen. Berkan transferinde söz alındı diye haberler vardı Deniz Ertaş olması lazım adı.
Çakacaklar gibi görünüyorOulai'yi çakmazlar dimi bize
Hiç ihtimal vermiyorum. Ne bizimkiler ister ne de onlar bize satmak ister.Oulai'yi bu sefer alacağız. Bana öyle geliyor.
Bu optimizmin kaynagi nedir?Kutlamalarda 1 transfer açıklaması bekliyorum