Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni forumda goremedik bugun ama soyle bir gruplasma oldu;

-Bernardo gelirse City'deki oyunu burada bulamayacak, gidip senelik 10+ verirsek cope atilmis para olur.
-Bernardo gelirse takim artik daha iyi set oyunu oynar, etrafinda topcular rahatlar ve topu zaten kolay kolay kaybetmez

@Keramettin TANRIVERDİ

bir de senin Medina vardi sol stoper, yakinda ismi dusebilir buralara.

Sadece van Dijk ve Bruno Fernandes yeter
1000022019.webp

Sevgili Galatasaray taraftarı, sevgili aslanlarım...

Buraya veda etmek için değil, sizlere teşekkür etmek ve kalbimi açmak için geldim.

Birkaç yıl önce karım Wanda beni buraya getirdi. O zamanlar sadece bir futbolcuydum, İstanbul’a yeni adım atmıştım. Ama siz beni kucakladınız, bana inandınız, bana sahip çıktınız. Her maçta, her tezahüratta, her “Icardi” sesinde kendimi evimde hissettim.

Burada şampiyonluklar gördük, kupalar kaldırdık, tarih yazdık. Ama en önemlisi… burada ben gerçekten büyüdüm. Özellikle China ile geçirdiğim zamanlarda kendimi daha da güzelleştirdim, daha güçlü hissettim. O bana yeni bir enerji, yeni bir hayat kattı. Ve şimdi yeni eşimle birlikte bu güzel yolculuğun sonuna geldim.

Sizden aldığım sevgi tarif edilemez. Aşkın olayım Galatasaray... Tribünlerinizdeki o ateş, o bağlılık, o delice destek… Dünyada hiçbir yerde yok. Siz bana sadece forma giydirmediniz, siz bana yuva oldunuz.Şimdi yolumuz ayrılıyor. Ama bilin ki buradan nereye gidersem gideyim, kalbimin bir köşesi hep burada, sizde kalacak. Attığım her golde, yaşadığım her sevinçte biraz da siz olacaksınız.

Teşekkür ederim…Wanda’ya beni buraya getirdiği için, China’ya beni güzelleştirdiği için ve yeni eşime bu yolda yanımda olduğu için…
Ve hepsinden öte, siz taraftara… Sizi çok seviyorum. Galatasaray’ım… Sen benim her şeyimsin.

Allaha emanet olun.

Asla unutmayacağım sizleri.

Recep Mauro Icardi Buruk​

Bernardo Silva demek topun en doğru yere en kısa sürede gitmesi demek
Bernardo Silva demek baskıda topu ayağına at kimseye vermez demek
Bernardo Silva oyun aklını üç seviye yukarı taşımak demek.
Hiç düşünmeye gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt