Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bernardo ile de daha iyi set oynayacağımız konusu gerçekleşmeyebilir neticede adam hoca değil oyuncu yani. Ama topu kolay kolay kaybetmeyip, kaybettiginde de geri almak için savaşacağı net.

Kimse gitmiyorsa biz nasıl adam alıcaz mk

Icardi gidiyor bir
Yarın doğum günün
Happy Birthday GIF by Jelene

Bernardo Silvaya hayir diyemezsiniz acikcasi. Oyle bir luks bence yok.

Hayir diyenler kafalarinda Bruno Fernandesi aldigimizi hayal ediyor gibi geliyor bana.

Keske bruno ihtimali olsa ama imkan verdigim bir durum degil

Seni forumda goremedik bugun ama soyle bir gruplasma oldu;

-Bernardo gelirse City'deki oyunu burada bulamayacak, gidip senelik 10+ verirsek cope atilmis para olur.
-Bernardo gelirse takim artik daha iyi set oyunu oynar, etrafinda topcular rahatlar ve topu zaten kolay kolay kaybetmez

@Keramettin TANRIVERDİ

bir de senin Medina vardi sol stoper, yakinda ismi dusebilir buralara.
Oyun zekasının önemini bilmeyenler için yatacağını düşünmek normal.

12 senede 600 maça çıkan bir adam, MTyi de katsan 650 eder.

Mertens rolünü ondan daha iyi oynayacağı kesin, defansif bir rol verirsek zorlanır.

Ha çok iyi topçu ama karakterini fazla bilmiyorum, uyumlu birisiyse her türlü iş yapar.

Tek çekincem 15 m euro maaş olayı, 8-10 civarı olmalı maksimum. Biz Arabistan değiliz.

Bernardo bana bir yerden sonra ulan adamın yanındakiler adamla anlaşamıyor denilecek topçu gibi geliyor. Bruno dibin dibinde bile oynadı ama bernardo ilkay gibi robotik bir takımın oyuncusu gibi.

Lang tekrar kiralanır,boey gider,aspirin gider de kemik kadrodan kimler gidip kimler kalacak bay ne olacak Allah'ım bize yine transfer dönemi stresi yaşatma rica ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt