Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pape Gueye'ye 40m teklif ettirmeye çalışan Okan Buruk gitsin Baleba'ya 50 verdirsin hiç pişman olmayız

Sizin gibilere 30 milyon bonservis 5 milyon maaşlı Siggo'lar müstahak. Marjinal görüneceğiz diye kulüp bütçesinin anasını bellediniz. Ne haliniz varsa görün. Yetti be!

+4e uygun

Ver o resmi

yusuf-demir-1663347707-92526.webp

CL'de ilk 11 oyuncusu olmak olabilir. Ara bir takım olarak düşünebilirler çünkü direk o istedikleri kulüplere gittiklerinde 11 oyuncusu olamıyorlar genellikle o yüzden CL gibi bir yerde de kendini gösterip aynı zamanda şampiyonluk baskısını öğrenip öyle gitmenin kendileri adına daha iyi olabileceğine ikna edebilirsin.
Bu dedigin hic ortusmuyor ki "kendini ispatlamis" genc oyuncuyla. Genc oyuncu zaten bir yere geldiyse artik buyuk liglerden ilgi alir, onun gozu 5 buyuk lige donmus oluyor, kafasinda sadece cok para kazanmak yoksa tabi.

Bu oyunculari Turkiye'ye getiremezsin istersen her sene CL'de ol, olay CL degil cunku bu genclerde. Bunlar kaliteli bir ligde ve herkesin izledigi bir ortamda bulunmak istiyor. Ilk once Brighton'a gideyim, ya da Marsilya, Roma'ya onlar olmazsa iste ne bilem Bournemouth bile olabilir diye bakiyorlar genelde. Cunku oradan buyuk takimlara gitmek TR uzerinden daha kolay.

Yaninda dogru bir menajeri de varsa zaten Turkiye kapisini kapali tutar.

Yasi fazla. U23 olarak sayilmiyor.
*2026-2027 sezonunda ise 14 yabancı futbolcunun en az 4’ünün 1 Ocak 2003 veya sonrasında doğmuş olması şartı uygulanacak.*

14 ocak 2003 doğumlu

*2026-2027 sezonunda ise 14 yabancı futbolcunun en az 4’ünün 1 Ocak 2003 veya sonrasında doğmuş olması şartı uygulanacak.*

14 ocak 2003 doğumlu

Ben gecen sene 2003 olacakti ama tek bir kerelik 2002ye cevirdiler saniyordum ve bu sene 2004e gececekler diye düsünmüstüm. The more you know

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt