Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuan onu alabilecek tüm kulüpler başka isimlere gitti, hazar büyüka örnek verirken ismini dillendirdi çıkmadık candan umut kesilmez, millet değişik kadrolar yapıyor hayal de mi etmeyelim
. Millet baska oyunculara yoneldi diye elin adami bir anda 30 milyon euroya bize hediye ediyecek degil ya, hayal da bir yere kadar gider .

caicedoyu hazır chelsea formsuzken çözemez miyiz

ben de bunu yazarım

O kadar para vereceksek Messi nin ayakkabılarını alalım bari Alperim 42 numaram taraklı ayağım 👀😍

giphy (3).gif

atta işi bence geçti artık onun mesela düşeceğini pek sanmıyorum çoğu özelliği iyi olan bir genco ona baya fazla talip çıkar gibi geliyor bana merkezde her şeyi yapıyor üstüne ceza sahasına giriyor gol,asist yapıyo falan hucumda da becerikli yani

singo
sallai
davinson
lemina
torreira
sara
jacobs
sane
icardi
osimhen

boey,lang ve aspirillanın gittiği senaryoda 10 tane yabancımız mevcut , şimdiden konuyu kilitleyebiliriz eylül ayında belki 2 tane genç getirirler kör topal +4 için

atta işi bence geçti artık onun mesela düşeceğini pek sanmıyorum çoğu özelliği iyi olan bir genco ona baya fazla talip çıkar gibi geliyor bana merkezde her şeyi yapıyor üstüne ceza sahasına giriyor gol,asist yapıyo falan hucumda da becerikli yani
Erken davranmak lazim ama bizimkiler Temmuz'dan once toplantiya girmezse yine cogu genc bir yerlere gitmis olur.

Okan Buruk'un dokunduğu tip oyuncular belli. Yapacağın şey fizikli, çalışkan, topla ilişkisi de o kadar kötü olmayan oyuncuları almak. u23 transferinde bu profili kriter alsak karavana atmayız.

Yabanci hususunun en iyi yani hakanimizi almak zorunluluğunu doğurması oldu.

ıcardi kalıyorsa 23 yaş üstü transfer edemeyeceğiz kadro planlamasını mahfediyorlar osimhenin yükünü azaltacak 23 yaş altı bir forvet alınması lazımdı yada vedat muriqi gibi gözü kapalı güvenip oynatacağın bir yedek alınmalıydı

Evet fizik gücü mühim lakin yan yana iki adet sütçü beygiri de dizmemek lazım

singo
sallai
davinson
lemina
torreira
sara
jacobs
sane
icardi
osimhen

boey,lang ve aspirillanın gittiği senaryoda 10 tane yabancımız mevcut , şimdiden konuyu kilitleyebiliriz eylül ayında belki 2 tane genç getirirler kör topal +4 için
haaa zannımca

singo
davinson
torreira
jacobs
sane
icardiden , çıkılıp 6 adet sağlam topçu ilen takım yeniden dizayn edilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt