Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 22.753
- 7.273
- 1.048
hiç izlemedin sanıırmo 2liyle bu yıl realin yaşadığı orta sahada beyinsizlik problemini yaşamaz mıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç izlemedin sanıırmo 2liyle bu yıl realin yaşadığı orta sahada beyinsizlik problemini yaşamaz mıyız
. Millet baska oyunculara yoneldi diye elin adami bir anda 30 milyon euroya bize hediye ediyecek degil ya, hayal da bir yere kadar gider .şuan onu alabilecek tüm kulüpler başka isimlere gitti, hazar büyüka örnek verirken ismini dillendirdi çıkmadık candan umut kesilmez, millet değişik kadrolar yapıyor hayal de mi etmeyelim
Boyle para saçan bir ekibe 15ten asagiya ben de gelmem azizsilinimSengo nun 5 aldığını duyarsa 15 ten aşağı gelmez muratientesim![]()

30 demedim 45-50m verilir. Millet baska oyunculara yoneldi diye elin adami bir anda 30 milyon euroya bize hediye ediyecek degil ya, hayal da bir yere kadar gider .
O kadar para vereceksek Messi nin ayakkabılarını alalım bari Alperim 42 numaram taraklı ayağım![]()
50 veririz kesin hemen kadrolara yazak bari30 demedim 45-50m verilir

yok ama ikisinin de pasör özelliğinin öne çıkmadığı bellihiç izlemedin sanıırm
Senin bir sozun vardi, aralarina bir tane 'beyaz' katmak lazim kaymak peynir gibio 2liyle bu yıl realin yaşadığı orta sahada beyinsizlik problemini yaşamaz mıyız
Erken davranmak lazim ama bizimkiler Temmuz'dan once toplantiya girmezse yine cogu genc bir yerlere gitmis olur.atta işi bence geçti artık onun mesela düşeceğini pek sanmıyorum çoğu özelliği iyi olan bir genco ona baya fazla talip çıkar gibi geliyor bana merkezde her şeyi yapıyor üstüne ceza sahasına giriyor gol,asist yapıyo falan hucumda da becerikli yani
ırkçılık sezdimyok ama ikisinin de pasör özelliğinin öne çıkmadığı belli
haaa zannımcasingo
sallai
davinson
lemina
torreira
sara
jacobs
sane
icardi
osimhen
boey,lang ve aspirillanın gittiği senaryoda 10 tane yabancımız mevcut , şimdiden konuyu kilitleyebiliriz eylül ayında belki 2 tane genç getirirler kör topal +4 için