Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav bizim milletin futboldan en anlayanlarını da görüyoz işte sözde
Premier ligte futbol yumusak demek ki
Bernardo zaten ön libero Kora kör mücadele en önemli özelliği bunu Kante için deseler anlarım adamın en önemli özelliği tempo mücadele
Toreira gelirken neler denedi onları da okuduk

Salla geç

Kasmayin yahu burası Turkiye fener başkanı secilsin
Bakar 20 yabancı var yarısını gonderemiyor
Gider federasyona 14+2 ye bağlar gelir yabancı olayını
Rahat rahat adam yazın kadronuza

+4ü bence Güney Amerika ve Balkanli cocuklar ile doldurmaliyiz. Onlari ikna etmek daha kolay oluyor.

Niye şaşırıyorsun ki geçen sene Gökhan Sazdağı istiyorlardı burada yav
Boş kaleye dışarı atabilecek kabiliyette bir fukara. Drama mı seviyorlar anlamıyorum ki abi.
İcardiyi boklayan adamlar yürümekten aciz bu herife ayılıp bayılıyor. Odunun da teki vücudu dönmüyor. Küfür edecek adam arıyorlar bence.

Inter Milan savunmacısı Denzel Dumfries, sözleşmesindeki bir maddeden dolayı Temmuz ayında sınırlı bir süre için 25 milyon €'ya transfer edilebilir.

Dumfries'in bu yaz yeni bir meydan okumaya son derece açık olduğu ve Premier League'i düşündüğü bilenen bir durum.

(Kaynak: La Gazzetta dello Sport)

10+4 yabancı kuralını uygulayamazlar. Biz gidecek geleceklere göre yeniden en favoriyiz. Benim beklentim, teknik ekibe güç katacak birilerini almak olacak. Birde potansiyelli ve garanti performans alabileceğimiz, 1-2 yerli oyuncuyu kadromuza katarsak, tutuşan TFF yabancıyı serbest bile bırakır.

Gökhan zurnası bana Fm Fifa gibi ergen örnekler vermezsen sevinirim daha rafine oyun zevklerim var. Teşekkürler.

Evet uyumsuz birbirinin aynısı iki oyuncu Van Dijk alıyorsan yanında aynı tip oyuncudan ziyade onun açıklarını kapatacak oyuncu lazım. Herifin 34+ olduğunu unutuyoruz galiba yanındaki oyuncunun daha hamleli ve sprinter olması lazım.
Doğu tenekesi futbol kolektif oyun o şunun açığını kapatacak bu bunun açığını kapatacak , Abdülkerimin 32 ve Van Dijk'in 2 gömlek altı olduğunu unutumuşsun , Van Dijk'in 34 olduğunu hatırlatıyosun , seni sevindecek yorumu yapardım da neyse 😉

U23 bütçesi çok yüksek olmalı.

Diğer tarafa Baumgartner tarzı bir 10 ve Hakan Çalhanoğlu yeterli.

U23 de Lemina’yı kesecek kalitede 6 numara, bekte rekabete girip formayı alacak bir oyuncu ve forvet lazım.

İki solbekimiz da bi saracchi etmiyor.golden önceki islere bak.

Bjk ve fb sulanır malesef

Ümit Akdag kesinlikle alınmalı yeni Abdulkerim olmaya aday.
Göztepe den Arda Okani da Kutucu filan ile takasla almalıyız tempolu cocuk
Can uzun büyük kumar ama bu yaşta atacaksın bu zarı alamazsan zaten Çalhanoğlu Kenan yıldız gibi izlersin
Hakanı kesin almalıyız takıma kaptan lazım icardi gidince hemde kontenjan sorunu ortadan kalkar
Asıl önemli olan 10 numara ve Santrafor

Bertuğ Yıldırım (Başakşehir)
Ümit Akdağ (Alanyaspor)

Bunlar büyük takımda yapabilecek potansiyeli olan isimler genetiği bize uygun ikisinin de.

Yurt dışında Hakan kesin alınmalı artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt