- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Van(Dijk+Drongelen)Su stoper tandemini cozmek lazim. Ikiside facia. Vandijk felan filan kimgeliyorsa gelsin.. hele apoyla sampiyonlar ligine hic girilmez. Herif kaplumbagdan yavas hale geldi
bu deplasmanBarış sayesinde kaldılar. Fizik gücü iyi takım 2. Devre bukadar dusmez
Anadolu takımları ile takas işini çözmemiz lazım. Onlar isteyince her topçuyu beleş gönderiyoruz. Bizim istediğimiz her futbolcu iki katı fiyat oluyor. Bu sene ligi ikinci bitiren takım hariç hiçbiri Nelsson ayarında topçuyu hayatlarında görmezler. Bu hâliyle jimnastik yapan ekip dâhil.anadolu takımları nelssondan iyi stoper mümkün değil bulamazlar
hele göztepe yerinde olsam anında atlarım
nelsson skriniar hariç bütün fb stoperlerinden de iyidir bu aradaAnadolu takımları ile takas işini çözmemiz lazım. Onlar isteyince her topçuyu beleş gönderiyoruz. Bizim istediğimiz her futbolcu iki katı fiyat oluyor. Bu sene ligi ikinci bitiren takım hariç hiçbiri Nelsson ayarında topçuyu hayatlarında görmezler. Bu hâliyle jimnastik yapan ekip dâhil.
skrinar profilinde bi yarma lazım bizim stoper rotasyonunanelsson skriniar hariç bütün fb stoperlerinden de iyidir bu arada
anadolu takımları nelssondan iyi stoper mümkün değil bulamazlar
hele göztepe yerinde olsam anında atlarım
Adamlar 40 dakika 10 kişi oynadı yine bizden çok kosmuslar. Ben sahada izlediğini bakarım. 10 kişi 2. Devre ezdiler bizi. İlk yarı 11 kişi çok büyük üstünlükleri yoktu. Uzatmada yoruldular biz üstünlük sagladikbu deplasman
![]()
Bu bizim evde
![]()
romada yarım sezonda 100 dk, üstüne italyanın 15 puanlı takımında koca sezon sürününce belki dünyanın en iyi stoperi olmadığını falan fark etmiştirOnda o ego varken oynamaz, bizi beğenmiyordu
lan 10 kişi oynama sebebi senin takımın. sanki kırmızı kartlar gökten zembille indi. onlar yoruldu sen ayakta kaldın işte. O günlerde herkes ilk defa bir Türk takımı, italyan takımına karşı fizik olarak üstünlük sağladı diyordu. Küçümseme şu zaferiAdamlar 40 dakika 10 kişi oynadı yine bizden çok kosmuslar. Ben sahada izlediğini bakarım. 10 kişi 2. Devre ezdiler bizi. İlk yarı 11 kişi çok büyük üstünlükleri yoktu. Uzatmada yoruldular biz üstünlük sagladik
Evindeki maca birşey demiyomki deplasmandaki maç felaket birseydi.lan 10 kişi oynama sebebi senin takımın. sanki kırmızı kartlar gökten zembille indi. onlar yoruldu sen ayakta kaldın işte. O günlerde herkes ilk defa bir Türk takımı, italyan takımına karşı fizik olarak üstünlük sağladı diyordu. Küçümseme şu zaferi
attığım görselleri bi oku lan. hay senin gözünüEvindeki maca birşey demiyomki deplasmandaki maç felaket birseydi.
Bu torreira 90 dakika oyunda mi kaldı o maç uzatmalara gitti. Osimhenin koşu mesafesi de çok acayip
Bavaş sen misinEvindeki maca birşey demiyomki deplasmandaki maç felaket birseydi.
Bu torreira 90 dakika oyunda mi kaldı o maç uzatmalara gitti kaçta cikti acaba hatirlamadim Osimhenin koşu mesafesi de çok acayip
TanimiyorumBavaş sen misin
Tanimiyorum