Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Street Fighter dan Blanca mı alıyoruz?
6b873e4b64c33ec7a55dad8b93d942f6.jpg

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Yanlışın olmasın vieri? Gsc denen yerde topçu olmadığını iddia edenler var. Sen de fazla konuşma sana da boydan girerler güreşçi çekerler

yok canım olur mu serie a uzmanı burada herkes sistem topçusuymuş Hakan öyle diyorlar :D hangi sistemmiş keşke ondan da az bahsedilse

torreira çok zor adam

yanına aprtner bulmak çok zor gerçekten

ne tam 8 ne tam 6
Pek öyle de değil aslında. 4-2-3-1 oynayacaksan, merkezde iki tutucu bulundurmak zorundasın; futbola dair neredeyse tüm kaynaklarda 2 adet DM yazılır oraya, açıp bakabilirsin. Geçen sezon Lemina' nın gelişiyle takımın nasıl çehre değiştirdiği ortada. Çoğu kişinin zannettiğinin aksine, sorunu eskisi gibi dripling yapamıyor oluşu değil, devamlılık ve staminasına güvenemeyip gereksiz yere stoperlerin arasına gömülmesinde ki benim 6/DM den kastım asla öyle bir şey değil. Bak, Kante+Guenduzi almalarına rağmen, TS deplasmanı dahil, FB nin en baskın oynadığı maçlarda hep İsmail' i katıp üç tutucu ile oynadılar, bizim maçta da en çok bunu yapmadığı için eleştirildi Tedesco ki katılıyorum şahsen. Ha, net 4-3-3 oynayacaksan iş değişir, tek tutucu yeter. Hele hep istediğim 3-4-3 de 6 ya zaten yer yok, net 2 B2B gerekir merkeze.

Hoca onca denemeden sonra ofansif beklerle yapamayacağını nihayet kabullenmiş görünüyor ama 6 numarasız oynamaması gerektiğine halen de tam ikna olabildiğinden emin değilim...

fb bu sezon leao, calanoglu transferi yapar

üstüne lakakayi alirlar bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt