- 20 Mayıs 2019
- 10.917
- 10.508
- 1.473
sara neyse de en azından singo'dan zarar etmeden çıkabilir miyiz acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ad soyad sıraynan abineden icardi ve gabriel demiyon da mauro ve sara diyon?

paylaş la onu diyorum. merak ediyorum yirenkyEvet yazdigim oyuncuların hepsinde bakiyorum.
Siggo kazığını Sara'dan gelecek bonservisle çıkarırız.sara neyse de en azından singo'dan zarar etmeden çıkabilir miyiz acaba
adam flickin trans listesindeymiş febe babayı alır kısacafb leaoyu alacak haberleri var
zaten cezasi yok 16 milyona almis safi
EyvahAlajbegovic atti.
Street Fighter dan Blanca mı alıyoruz?
Mauro'yu ismiyle söylerken Gabi havali bir isim degil diye ona sara demen
Yanlışın olmasın vieri? Gsc denen yerde topçu olmadığını iddia edenler var. Sen de fazla konuşma sana da boydan girerler güreşçi çekerler
Pek öyle de değil aslında. 4-2-3-1 oynayacaksan, merkezde iki tutucu bulundurmak zorundasın; futbola dair neredeyse tüm kaynaklarda 2 adet DM yazılır oraya, açıp bakabilirsin. Geçen sezon Lemina' nın gelişiyle takımın nasıl çehre değiştirdiği ortada. Çoğu kişinin zannettiğinin aksine, sorunu eskisi gibi dripling yapamıyor oluşu değil, devamlılık ve staminasına güvenemeyip gereksiz yere stoperlerin arasına gömülmesinde ki benim 6/DM den kastım asla öyle bir şey değil. Bak, Kante+Guenduzi almalarına rağmen, TS deplasmanı dahil, FB nin en baskın oynadığı maçlarda hep İsmail' i katıp üç tutucu ile oynadılar, bizim maçta da en çok bunu yapmadığı için eleştirildi Tedesco ki katılıyorum şahsen. Ha, net 4-3-3 oynayacaksan iş değişir, tek tutucu yeter. Hele hep istediğim 3-4-3 de 6 ya zaten yer yok, net 2 B2B gerekir merkeze.torreira çok zor adam
yanına aprtner bulmak çok zor gerçekten
ne tam 8 ne tam 6
Tabi hemen
torreira çok zor adam
yanına aprtner bulmak çok zor gerçekten
ne tam 8 ne tam 6