Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.020
- 36.501
- 2.773
Pek öyle de değil aslında. 4-2-3-1 oynayacaksan, merkezde iki tutucu bulundurmak zorundasın; futbola dair neredeyse tüm kaynaklarda 2 adet DM yazılır oraya, açıp bakabilirsin. Geçen sezon Lemina' nın gelişiyle takımın nasıl çehre değiştirdiği ortada. Çoğu kişinin zannettiğinin aksine, sorunu eskisi gibi dripling yapamıyor oluşu değil, devamlılık ve staminasına güvenemeyip gereksiz yere stoperlerin arasına gömülmesinde ki benim 6/DM den kastım asla öyle bir şey değil. Bak, Kante+Guenduzi almalarına rağmen, TS deplasmanı dahil, FB nin en baskın oynadığı maçlarda hep İsmail' i katıp üç tutucu ile oynadılar, bizim maçta da en çok bunu yapmadığı için eleştirildi Tedesco ki katılıyorum şahsen. Ha, net 4-3-3 oynayacaksan iş değişir, tek tutucu yeter. Hele hep istediğim 3-4-3 de 6 ya zaten yer yok, net 2 B2B gerekir merkeze.
Hoca onca denemeden sonra ofansif beklerle yapamayacağını nihayet kabullenmiş görünüyor ama 6 numarasız oynamaması gerektiğine halen de tam ikna olabildiğinden emin değilim...
maalesef bu okuma biraz eskide kaldı o yüzden tam oturmuyor
iki dm olmalı ama artık oyuncunun mevkisinde dm yazması mesele değil çünkü onun da farklı farklı çeşitleri var
genelde iki dm oynadığında birisi topla iyi oyun kurucu diğeri ise savaşçı top kapıcı oluyor
torreira her iki kategoriden de biraz biraz olan biri
yanına lemina koyunca ligdeki 25 maç için çok defansif kalıyor
yanına sara ilkay koyunca da yeterince alan kapatıcı ve top kapıcı olmuyor takım
çok özel bir adam çok da zor bir oyuncu
emery de bu yüzden göndermişti