Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes Can Uzun yazıyor arkadaşlar Can Uzun bize gelse Kaan Ayhan kadar dk alamaz allah aşkına romantikliği bırakın, Arda Güler bizde olsa seneye Eyüp'e kiralamıştık

Madem Lemina ile uzatıldı, en iyi haber İcardinin ayrılması olur. Zaten hareket alanımız kısıtlı. Yedek forvet olarak Deniz ya da Bertuğ + U23 ile forveti kapatmamız lazım

Sırtı dönük bulamayız ama Osi profili birisini bulabiliriz, her sene dünya futbolunda bu tarz profiller çıkıyor.

Sırtı dönük oynama olayını becerebilen çok az adam kaldı zaten dünya futbolunda da.

Yine de en güzeli Mikautadze gibi birisi olurdu, hem ön hem arkada kullanabilirdin ihtiyaca göre. Çok ciddi bir kadro mühendisliği yapmak gerekiyor ya nasıl olacak bilmiyorum, ilk aşamada alabildiğmiz tüm yerlileri almamız gerek.
Malaga'nın 21 yaşındaki forveti sırtı dönük önde oyun kuruyor resmen piyasa değeri 6 milyon görünüyor ama şuan çok gözde , belki 20 bile isterler

Uğurcan ve osimhen hariç isterseniz dahil yepisyeni kadrolar yapın paylaşın biz de nasiplenelim

Gözümüz gönlümüz açılsın

neden rtaş anlat bilelim o zaman mantığı nedir dediğinin
30 yaş üstü kadayıfa dönmüş doygunluğa ulaşmış topçular artık bu klüpten uzak durmalı diye düşünüyorum , hele hele artık günümüz futbolunda orta saha gibi dinamizm , fizik güç ve atletizm isteyen bir bölgeye 2 tane 30 yaş üstü topçu koyup nasıl bir istikrar sağlayabiliriz ki mevcut oyun sistemimizde özellikle

ex sevdamız doue ne alemde yav. xabi chelseda neşter vuracak belli strasburgdan doueyi görmez almaz büyük ihtimal.

Diyolar dedim net bilmiyorum

3 ay singo da singo diye dolandı ortada akanjiyi vetolamış haluk maluk söylüyodu vardır ısrarında bir sebep

Ve evet gerizekalı,adamlar gözünün önündeki ahmed kutucuyu bile analiz edemeyip 6 m verdirip aldırdılar ilk maç sonrası aaa bizlik değilmiş dediler bunların herhangi bir rezilliğine şaşırmıyorum ben her şeye olabilir diyorum
İkisi bir değil, Kutucu 10 gol atmıştı yarım devrede ki oradaki şutörlüğünü bizde gösterse kafi olurdu, gösteremedi. 6 verip aldın ki o da Eyüp’ün sana önceki transferden ödeyeceği para üzerinden düşüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt