Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.696
- 91.856
- 5.093
GS tarihi de wonderkidleri parlatıp 30-40 milyona satmasıyla ünlüydü zaten. Hele hele 10+4 kuralından sonra hoca sonuna kadar haklı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım boyunun uzunluğuna en çok vurgu yapan da benimdir. 3-4-3 ü kompakt kalmanın en kestirme yolu olarak gördüğüm için ayrıca istiyorum hatta yıllardır.defansif yönden zaaflı adamları seçmiş olması tabiki hata ama ben senin de dahil olduğun bir yanlışa parmak basmak isterim
galatasarayın üretim sorunu yok
galatasarayın kompakt kalma ve böylece geçişi engelleme ve aynı zamanda top kendisindeyken yoğun ve güçlü set oynama sorunu var.. hatta eğer bir üretim sorunu varsa o da orta sahadan ceza sahasına yeterince giren oyuncu olmamasıyla alakalı
şimdi dönelim baştaki konumuza dönelim
torreira bu anlamda galatasarayın şu ana kadar ki seviyesinde çok büyük katkıda bulundu ve kalırsa bundan sonra da senin verdiğin rolde muhtemelen fena olmayan bir performans çizecektir ama benim iddiam şu
galatasarayın yukarıda belirttiğim sorunu çözmesi ve 1 seviye daha atlaması için şöyle bir ikili kurmaya daha çok ihtiyacı var: emre-melo, kelly-rice, pavlovic-kimmich vb.
bu ikililer savunma zaafiyetini de azaltıyor hem de topu daha iyi kullanıyor
ha şurada hemfikir belki olabiliriz galatasarayın ön tarafındaki 3 adam da(sane-barış-osimhen) çok kolay ve çok hızlı top kaybettiği için belki kim gelirse gelsin çok dağınık ve kopuk görüneceğiz
kazımcan'ı 10m ye almaya çalışırız sonra Okan Buruk istifa
yok abi adamda yetiştirme falan yok öyle şeyler yok Yunus Leicester'den hazır dönmese o da yoktu meselaOkan bazı şeylerin bokunu çıkarıyor.
Nuno Mendes dünyanın en iyisi olarak gelmedi geldikten sonra en iyisi oldu.
Vitinha en iyi olarak gelmedi PSGde gelişti.
Bu tarz çat diye iş yapan genç bir Doue var sadece, iki senedir dünyanın en baskın takımı olan takımda.
Oynamaya hazır genç ne demek abi, zamanında Vinicous’a neler söylendi, Benzema açık açık bu mala pas atmayın diyordu.
Alıp geliştireceksin, hazır oyuncudan maksimum verim alabiliyor musun da hazır oyuncu isteyip duruyorsun.
Alınan her adamı kısa sürede çöpe atıp duruyor yetti yav.
Bence bu netHacıt istemeden iyilik yaptı bize
Kuralı 12+2 yapsa icardiyle kesin uzatırlardı
Bravo lan hacıt
Okan bazı şeylerin bokunu çıkarıyor.
Bu tarz çat diye iş yapan genç bir Doue var sadece, iki senedir dünyanın en baskın takımı olan takımda.
Oynamaya hazır genç ne demek abi, zamanında Vinicous’a neler söylendi, Benzema açık açık bu mala pas atmayın diyordu.
Alıp geliştireceksin, hazır oyuncudan maksimum verim alabiliyor musun da hazır oyuncu isteyip duruyorsun.
Baba Okan hocamdan memnun değilim ya, ne taktik ne transfer. 77 puan nedir yahu zannedersin dünyanın en çekişmeli ligi. Fener verdi bu sene biz kazanmadık.Singo ve Sane gibi adamlara bizim ligde iş yaptıramamak büyük uğraş ister Aziz dostum
Haklisin ama hocanin da huyunu 4 senedir ogrendik, bir tane genci alip "bunu Turk futboluna kazandirayim" diye bir dusuncesi olmamistir bu saatten sonra da beklemeyin dedi az once. Benim istedigim hazir Vinicius hazir Vitinha gibi gencler olmali diyor.Okan bazı şeylerin bokunu çıkarıyor.
Birde buna 7-8 verirlerse komediPoçi tayfa bertugu bize sokacak imdatttt
abartherkes Can Uzun yazıyor arkadaşlar Can Uzun bize gelse Kaan Ayhan kadar dk alamaz allah aşkına romantikliği bırakın, Arda Güler bizde olsa seneye Eyüp'e kiralamıştık