Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca ajite etmiş bu konuyu. Biz CL'de şampiyonluğa oynayan bir takım değiliz. Ama düzenli ilk 24 yapıp son 16, çeyrek final ve ötesini zorlayarak tekrar CL'nin gediklisi olabilecek bir takımız. Maddi olarak da imkanların daha fazla artık. Gidip daha hazır u23 oyuncuları alabilmen gerekir. Geldiğimiz seviyenin kendimiz farkında değiliz bence.

Devre arasında hangi genç oyuncuları almak istedik ve kimleri getiremedik çok merak ediyorum. O isimleri bi öğrensek her şeyi anlayacağız. Yani kalkıp örnek veriyorum Getafe'de düzenli oynayan iyi bir 22 yaşındaki bi çocuğu getiremediysek bu düpedüz yönetimin beceriksizliğidir. Eğer genç oyuncu diye hayvan gibi parlayan atıyorum bir PL ekibinde coşan çocuk kovalıyorsak zaten gelmesini beklememeliyiz
Bir tanesi Altılı bira işte

İyiki almamışız, yedek kalırdı kesin.

Çalhanoğlu ve Zeki Çelik şart.

sayıda ciddi anlamda rahatlatıcı hamle olur
IMG_7227.webp

@Deniz Zorlu

Gidip Finlandiya liginde oynayan Afrikali 5-10 milyon euroluk oyunculari yazmaya gerek yok , hoca onlari istemiyorum dedi az once :asd:
Katılmıyorum hocam zaten hepsi de 5 10 m euro değil ya da hepsi Finlandiya ligi değil. Nathan ngoy 3 ken almislar . Dun brentford 18 e aldi. Ben hocanin ya da bazi taraftarlarin kendini ispatlamis genc tanımına katılmıyorum saygi duymakla beraber. adam ispatlamis tek sezonda da degil belki oyunu. ya da kimisi milli takımda da oynamış U ya da A vb. Hayirlisi olsun.

Okana icardiyi gonderip endricki versen hazır degil diye oynatmaz. Sinirim tepeme cikiyor.

Avrupa’da kupa almamız lazım 🏆

17 Mayıs’ın yanına daha büyüğünü görmemiz gerek artık.
CL de o is imkansiz
Digerleri icin de ligi kaybetmen lazim.

Tottenhami sildigin sezon almak lazimdi yeni formata gecilmeden

nispeten düşük paraya aldığımız topçulardan daha çok verim aldık lemina, akerim, torreira, sallai, davinson

araştıran bulur oyuncuyu

sen salak gibi 30 milyonumuz var bu paraya oyuncu alacağız dersen, 500 milyon bütçemiz var dersen hem boşa beklentiyi yükseltmiş olursun hem de görüşeceğin kulüpler senden 2 kat bonservis ister

yönetimde zaten futbol ile alakası olan yok hoca de rezil şu transfer işinde, boşuna yıllardır profesyonel bi adam istemiyoruz oraya. fbnin bjknin bu işi yanlış yapması bu yapının kurulmaması gerektiğini göstermez, 250-300 milyon euroluk bir yapı bu kadar amatörce yönetilemez.

Kale
Uğurcan,jankat, Batuhan
Sağ bek
Singo
Okan Arda
Stoper
Vvd/rudiger ayarında baba stoper
Apo
Sanchez
22 yaş altı stoper
Sol bek
22 yaş altı hücümcu bek
Eren
Orta saha
Thuram gibi baba orta saha
Torrik
Lemina
22 yaş altı orta saha
Hakan Ç
Kanatlar
Sane
Yunus
Barış
Leao
Ant
Osi
Bertuğ/Deniz
22 yaş altı forvet
Barışın kaldığı senaryoda en mantıklısı böyle birşey gibi geliyor bana hem ufaktan kadro güncelleniyor hem güçleniyoruz. Kadronun son kullanma tarihi geçti farketmezsek önümüzdeki sene şampiyonlul hayal olur.Barışın gittiği senaryoda bence mutlaka Can uzun çekmemiz gerekiyor kontenjan açısından inanılmaz rahatlatır bizi.
Jakops,sallai,sara 3 lüsünden 40-50 civarı kazanırız diye düşünüyorum. İcardi konusu da düzgün bir şekilde en kısa zamanda bitirilmesi gerekiyor...

bu arada u23 yabancıyı falan boş verin bizim önce piyasada toplayabildiğimiz kadar yerliyi toplamamız lazım her şeyden önce

Sanırım 10 transfer hayalim gerçek olacak

Allahim şükürler olsun yarabbim
Pray Kimmy Schmidt GIF by Demic

Katılmıyorum hocam zaten hepsi de 5 10 m euro değil ya da hepsi Finlandiya ligi değil. Nathan ngoy 3 ken almislar . Dun brentford 18 e aldi. Ben hocanin ya da bazi taraftarlarin kendini ispatlamis genc tanımına katılmıyorum saygi duymakla beraber. adam ispatlamis tek sezonda da degil belki oyunu. ya da kimisi milli takımda da oynamış U ya da A vb
Ben biraz sakasina dedim zaten ama hocayi taniyoruz , senin "tanidigim" dedigin adamlari bizim hoca hayatinda bir kere duyduysa ben neyim :ROFLMAO:

Hazir oyuncudan kast ettigi oyuncular zaten 5 buyuk ligde iyi takimlarda oynayan oyuncular genelde. Onlari zaten herkes biliyor biraz futbolu takip eden insanlar icin en azindan.

Haklisin ama hocanin da huyunu 4 senedir ogrendik, bir tane genci alip "bunu Turk futboluna kazandirayim" diye bir dusuncesi olmamistir bu saatten sonra da beklemeyin dedi az once. Benim istedigim hazir Vinicius hazir Vitinha gibi gencler olmali diyor.
PSg si reali geliştiriyor barcanın kadrosunun çoğu la masia onlar yapıyor

Bu paşa kim ki tenezzül etmiyo kim bu ya kim kim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt