Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey bitmis ve hicbir özellige kalmamis gibi performans gösterdi. Saka maka gercek sag bek olmayan Sallaidan bir hayli geride olmasi baya üzücü. Bayerne gitmeden önce kadromuzda en sevdigim oyunculardan biriydi.
Daha dün aynısını söyledim adamlara yollarken tank gibi herifti geldiğinden beri tofaşa dönmüş.

Ben biraz sakasina dedim zaten ama hocayi taniyoruz , senin "tanidigim" dedigin adamlari bizim hoca hayatinda bir kere duyduysa ben neyim :ROFLMAO:

Hazir oyuncudan kast ettigi oyuncular zaten 5 buyuk ligde iyi takimlarda oynayan oyuncular genelde. Onlari zaten herkes biliyor biraz futbolu takip eden insanlar icin en azindan.
Yok hocam farkettim demek istediğinizi ben de sizle ayni fikirdeyim. Mesela ben su an mal mal danois in maçını izliyorum 🙂

nerede rtaş dinamizm,fizik güç hangi büyük takım oynuyor bu tarz merkezlerle ? Hani tamam çoğunun ossi her şeyi yapıyor da genelde hepsi 2 tane playmaker ile oynuyor yani plde görüyoruz fizik güç,atletizm oynayan çelsiyi city bernardo,cherki,rodri ile oynayıp topun peşinde dolandırıp duruyor.Hakanın falan defansif istatistikleri de gayet iyi bu iki oyuncu da seken topları vs topladığı için topun sende kalmasını sağlıyor sürekli üstüne pozisyona da giriyorsun kurguyu ona göre yapman lazım yani fiziksel,güçlü adamları diz osye pozisyona giremezsin o zaman bu tarz 2 oyuncu yanına 1 tane de hammal alacaksın bitti gitti yani.Defansif adamlarla git avrupada depe çıkınca da kadafıya dönüyorsun topu ayağında tutamadığın için , iki oyuncu da kadayıf değil bu arada ayrıca çoğu ismi geçen genconun 3-4 kalite üstünde oyuncular
ya işte yanılgı burada başlıyor
biz bir bayern,psg,barca ya da city değiliz ki o kadar kompakt bir oyunumuz zaten yok olamaz da bu adamlar dünyanın en iyi topçularıyla dediğin tarz bir oyunu ancak oynayabiliyorlar

kendimize örnek alabileceğimiz takımlar aston villa olabilir dortmund,roma,monaco olabilir ki bunların hepsi benzer profilde orta sahalara sahip
aston villada onana,kamara,monacoda zakaria,camara ,dortmundda nmecha,bellingham romada kone,cristante gibi hep fizikleriyle dinamizmleriyle öne çıkıyorlar
biz torrerirayı öne baskıya gönderdiğimizde bile dinamizinden çok faydalandık 4 sene de o bile 30una gelince artık eski performansını veremiyor düşün bizim oyunumuz baskı oyunu buna yatkın nitelikle oyuncular şart

DASASDASD.webp

Haklisin ama hocanin da huyunu 4 senedir ogrendik, bir tane genci alip "bunu Turk futboluna kazandirayim" diye bir dusuncesi olmamistir bu saatten sonra da beklemeyin dedi az once. Benim istedigim hazir Vinicius hazir Vitinha gibi gencler olmali diyor.
Alsak geliştiremez diyorum ben de işte. O güveni vermiyor.

Dünyanın her takımı 20-25 yaş bandındaki adamlarla oynuyor, bizse bundan hayıflanıyoruz.

Sane aldık okay mesela ama ne kadar verim aldık, Barış’tan daha iyi bir sezon geçirmedi, Yunus ile ise benzer seviyede skor katkıları var. Büyük maçlarda ekstra oynadı ama o kadar.

Şu adamı aldık da şu katkıyı verdi diyebileceğin tek adam Osimhen.

Bu klubun oncelikle bir projesi var mi? Projeyi gectim bir hayali var mi? 5 sene sonra bu klubu nerede gormek istiyorlar?

Aslında çok basit. Kurala uyup da kendi kulüplerinde çoğunluktan süre bulamayan yetenekleri oyuncuları kiralayacaksın. Avrupa’da iyi bir itibar da yakaladık zaten. Örneğin Chelsea de kurala uyan ve takımımıza katlı sağlayacak o kadar sayıda oyuncu varki. Chelsea Avrupa kupalarına bile katılamayacak ve yine 25 yeni oyuncu alacak muhtemelen.

avrupada kupa almanın yolu en pahalısını korkunç maaşlarla almaktan geçseydi paris şampiyonla rligini mbappe neymar filan varken alırdı onlar gittikten sonra değil

psg altyapıdan adam oynatıyor ve geliştiriyor, city altyapıdan adam oynatıyor geliştiriyor, barcelona, real, arsenal, bayern hepsi bunu yapıyor

bu işi yapmak sadece bizim hocamıza zor geliyor

istiyor ki herkese 40-50 bonservis 10+ maaş verelim

inşallah kural değişmez de bizimkiler biraz bir taraflarını sıkıp transferde iyi gençleri ikna etmeye ve hocayı bunları geliştirmeye zorlarlar

Muhterem hocamız tutarsızlığın kitabını yazıyor billahi. Daha geçen yaz Yusuf' un 'boş' olduğunu da hesaba katarsak, 4 kontenjan varken, gelecek vaad eden tek bir oyuncu aldırmadın, para da sorun değildi. Kimse yemez bu mavalları. Kaan ve haksızlık ettiğini halen de düşündüğüm Berkan' a mecbur kalmadıkça sahaya sürmeyeceğini kendisi de biliyordu.

Kendisine parağraflarca övgü düzen Demba Ba ''Hoca, bas bas bas diyorsun da beyin istiyor, ayaklar gitmiyor artık'' demişti. Kadroyu dar tutma tercihi, az daha bir önceki sezon şampiyon yaptığı BŞ yi, UCL de harika işler yaptığı sezonda küme düşürtüyordu az daha. Değişen bir şey var mı sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt