Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç oyuncu kazanalım diyorsanız Emery ya da başka bir İspanyol hocayı kolundan tutup getireceksin bu kadar basit. Okan hocada olmayan şeyi beklemek biraz bana tuhaf geliyor adam ben böyleyim diyor ona rağmen hala hoca şunu şöyle yap şu genci al oynat demek kime ne faydası var?

Üst düzey takımların neredeyse hepsi İspanyollarin ellerinde boşuna demiyorum bunu. Bir düşünmek lazım bu İspanyollar bizden neyi farklı yapıyor diye.

Hocanın 10+4 karın ağrısı belli oldu.

Okan Buruk: "Mario Lemina ile sözleşme uzatma konusunda bir yere gelindi. Icardi ile de başkanımız hafta içi görüşecek."

bernardo da 8 oldu artık eğer yine benzer şekilde mesela tamamen farazi şekilde bernardoyu 10 değil de yine 8 oynatıp kurguyu atta-camara-bernardo falan gibi bir şey yapacaksak buyursun gelsin ama gidip arkayı gueye-torr yapıp öne atıp yine 4231 deneyeceksek kalsın

Van dijk a kesin gözüyle bakıyorum. Başka 30 yaş üzeri adam almaya gerek yok merkeze juveli thuram gibi adam alıp işimize bakalım derim.

Boey bitmis ve hicbir özellige kalmamis gibi performans gösterdi. Saka maka gercek sag bek olmayan Sallaidan bir hayli geride olmasi baya üzücü. Bayerne gitmeden önce kadromuzda en sevdigim oyunculardan biriydi.
Gelmeden önce dedik bosa transfer diye. Adamin özeliigi savunma yapmak. Sakatliklardan dolayi eski cevikligi yok.

Bence kuralı lehimize çevirebiliriz

25 Milyonluk Sara satışı ile Merkeze Mukau+Çalhanoğlu hamleleriyle hem sayısal üstünlük sağlarız hemde aranan profili karşılar. 20 Mukau 10 Hakan biter.
12 milyona Jakobs satışı yap 30 milyona Malick Diouf al şu operasyon sana sadece -23 milyon yazar. Oda gayet normal

İlk 11e 2 adet u23 almış olursun zaten elinde Nhaga var 1 adette forvet veya kanat alırsın.

Gönderilmesi gereken 5 tane net topçu var onlar gönderilip boş kalsa bile takım rahatlayacak gibi duruyor

Kimse yetisecek diye almiyor iyi adam diyor aliyor. adam hayvan gibi oyuncu aliyor genc oyuncu aliyor geçiyor sen kimsin ya almanı ingilizi fransizi genc aliyor yetişecek demiyor da biz diyoruz. ben bu yönetimin bakis acisi ve yönetim şeklinden de hocanin bu bakis acisindan da biktim.

Genç oyuncu kazanalım diyorsanız Emery ya da başka bir İspanyol hocayı kolundan tutup getireceksin bu kadar basit. Okan hocada olmayan şeyi beklemek biraz bana tuhaf geliyor adam ben böyleyim diyor ona rağmen hala hoca şunu şöyle yap şu genci al oynat demek kime ne faydası var?

Üst düzey takımların neredeyse hepsi İspanyollarin ellerinde boşuna demiyorum bunu. Bir düşünmek lazım bu İspanyollar bizden neyi farklı yapıyor diye.
30 singoya vereceğimize Emerye verseydik keşke

tatlises-u%C3%A7mak.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt