- 12 Ocak 2013
- 50.561
- 59.786
- 4.323
sizin gibi riyakarlar başka takımı tutsa keşkeBir hoca sampiyonda yapsa çok başarılı demem için oyuna Bakarım. 4 senedir bizde oyun gelişimi yok. İnşallah seneye goruruz oyun gelisimini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizin gibi riyakarlar başka takımı tutsa keşkeBir hoca sampiyonda yapsa çok başarılı demem için oyuna Bakarım. 4 senedir bizde oyun gelişimi yok. İnşallah seneye goruruz oyun gelisimini
Hani alintilama diyordun sen niye alintiliyorsun.sizin gibi riyakarlar başka takımı tutsa keşke
2 tane eklenir tab yedeğe ama ilk 11 için düşünülmemeli fazla. Ngaha gibi ucuza alıp 1-2 sezon gelişim süresi vermen lazımYaw renktas ana kadroya 2 tane ekleyemiyor musun genc topçu nereye kadar her sene 100 milyon euro harcayacak bu takim Allahını seversen
Önce gençleri oynatacak olanı getirmek gerek.Bu kadar başarılı kulübe bir zahmet genç oyuncuları da ikna edip getirin
Gelmeden önce dedik bosa transfer diye. Adamin özeliigi savunma yapmak. Sakatliklardan dolayi eski cevikligi yok.Boey bitmis ve hicbir özellige kalmamis gibi performans gösterdi. Saka maka gercek sag bek olmayan Sallaidan bir hayli geride olmasi baya üzücü. Bayerne gitmeden önce kadromuzda en sevdigim oyunculardan biriydi.
30 singoya vereceğimize Emerye verseydik keşkeGenç oyuncu kazanalım diyorsanız Emery ya da başka bir İspanyol hocayı kolundan tutup getireceksin bu kadar basit. Okan hocada olmayan şeyi beklemek biraz bana tuhaf geliyor adam ben böyleyim diyor ona rağmen hala hoca şunu şöyle yap şu genci al oynat demek kime ne faydası var?
Üst düzey takımların neredeyse hepsi İspanyollarin ellerinde boşuna demiyorum bunu. Bir düşünmek lazım bu İspanyollar bizden neyi farklı yapıyor diye.
Sallai ve boey gideceği için üzgünHocanın 10+4 karın ağrısı belli oldu.
Okan Buruk: "Mario Lemina ile sözleşme uzatma konusunda bir yere gelindi. Icardi ile de başkanımız hafta içi görüşecek."