Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.749
- 11.654
- 1.473
Sağbek Mithat'ı alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skyking moonhill Ednanım
hayırdır icazet mi alacam sendenHani alintilama diyordun sen niye alintiliyorsun.
Oyun gelişimi yok gercek bu
15 verelim hocam.20 verelim raziyim ama genc olunca kendini ispatlamamis oluyor kafasında olan bakış açısı su takimin yakasını bıraksın artik yonetim hoca fark etmez benim şahsi gorusum. Ilk defa bu kadar tepkiliyim Yav30 milyon verelim mi dedim renktaş. Nefes alamıyor yaşlı topçular. Singo 5 milyona gelse 22 yaşında olsa müthiş transfer derdik. Bulabilir misin bulursun. Bulan buluyor. Scout ekibini babamızın hayrına mi besliyoruz
Yav sen dedin ya özelden alintilama diye icazet mi alacam diyorhayırdır icazet mi alacam senden
adam şampiyon yapıyor neymiş iyi oyun yokmuş sen mi yaptın 102 puanla şampiyon, 102 puan alanda iyi oynamıyorsa nasıl oluyor bu iş gökten mi iniyor puanlar. riyakarlık işte bu düşünmeden yazıyorsunuz riyakarlık yapıyorsunuz. senin gibilere torrentler filan müstehak.
bu da yeni çıktı adam şampiyon yapıyor nerden eleştirsem diye ıkına ıkına şampiyon yapsada oyun yokmuş burdan vuruluyor. iyi oyunun olmadığı sezon belki bu sezondur onuda şlde 16 yaparak denkleyip sıfırlamıştır. inş seneye şöyle bir 10.luk gelirde biraz burnunuz sürtülülür. hocada kovuluyor tam istediğiniz olur. görecem sizi.
Şu yabancı sınırı saçmalık, bizi de çok etkileyecek.
Zorunuz ne anlamak çok güç, düşünce ne olacak, kulüplere faydası ne bunun. Ahmakça iş.
Lang kalacak bence ama temmuzda gelirAdam strese girmiş şimdiden
Okan Buruk: "Sacha Boey ve Noa Lang, tabii ki çok beğendiğimiz, çok istediğimiz ve bize de çok önemli destek vermiş oyuncular. Yeni yabancı kuralıyla her türlü işinizi zorlaştırıyor. İkisinin de bize faydası oldu. Hep düşündüğümüz, hep almak istediğimiz oyuncular tabii ki. Bu saatten sonra yeni yabancı kuralıyla ne yapacağız onu hiç bilmiyoruz.
Asprilla da kiralıktı, sakatlık geçirdi. Bu oyuncular beğendiğimiz oyuncular. Önümüzdeki hafta hem onlarla hem kulüpleriyle... Başkanımızla birlikte kadro planlaması yapacağız ona göre karar vereceğiz."
sen alıntılama demişim ben alıntılamam dememişim işteYav sen dedin ya özelden alintilama diye icazet mi alacam diyor
Hamzayla 3 kupa aldik
Adam 2-0 3-0 olmasın diye 90+da Ada Yüzgeç ve Can Armandoya şans veriyorAdam strese girmiş şimdiden
Okan Buruk: "Sacha Boey ve Noa Lang, tabii ki çok beğendiğimiz, çok istediğimiz ve bize de çok önemli destek vermiş oyuncular. Yeni yabancı kuralıyla her türlü işinizi zorlaştırıyor. İkisinin de bize faydası oldu. Hep düşündüğümüz, hep almak istediğimiz oyuncular tabii ki. Bu saatten sonra yeni yabancı kuralıyla ne yapacağız onu hiç bilmiyoruz.
Asprilla da kiralıktı, sakatlık geçirdi. Bu oyuncular beğendiğimiz oyuncular. Önümüzdeki hafta hem onlarla hem kulüpleriyle... Başkanımızla birlikte kadro planlaması yapacağız ona göre karar vereceğiz."