- 31 Ağustos 2021
- 70.353
- 50.352
- 3.843
Gerci farketmez cunku sattik heraldevalla sara'yla pek alakası yok ya 40 kişi alsa yine almaz
Cumhurbaskani olayina da gitmemis. Beles baklava falan kacirmazdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerci farketmez cunku sattik heraldevalla sara'yla pek alakası yok ya 40 kişi alsa yine almaz
Bu sezondan sonra hoca da bunu ister ama Singo'ya gelecek teklif ne tatmin edici olur ne de Singo burada aldığı maaşın yanına yaklaşan bir teklif alamazSanki sallai tutulup singo’dan çıkılsa daha hayırlı olacak gibi
yazmış olduğun isimlerin en az yarısının tecrübesi yok. şampiyonluk işine girdikleri zaman çoğunun eli ayağına dolanacak. Psg bu gençleşme işini en iyi yapan bugün ama onun aldığı topçuların çoğu bile o mentaliteyi önceki takımlarında hissetmiş topçular. Yazdığın topçuların çoğunun mevcut takımı ya orta sıra takımı ya da taraftarı filan olmayan takımların oyuncuları. Doğru dürüst baskı, stres görmemişler. Bahsettiğin tipte oyuncuları yabancı sınırı gibi bir garabetin olmadığı durumda yılda 2-3 tane alır, mental olarak da hazırlarsın. atıyorum Wolfsburg da istatistik yapabildi ne bileyim benzer takımda yaptı diye gelip Gs de de çat diye koyduğun zaman yapamayabilir, hele takımın %75 ini değiştirdiğin zaman bu değil Türkiye bugün en çok gence şans veren ülke hangisi ise onun şampiyonluğa oynayan takımında da yapamayabilir.Bu oyuncular zaten baktığımda haberleri de çıkıyor bos adamlar degiller . Değişim yuzde 75 olduğunda sampiyon olduklarımız zaten oldu. Hayirlisi olsun takimimiz icin. zaten benim bizim ulke futbol takımlarından bakis acilarindan buyuk beklentim yok genc oyuncu da kendini ispat ettiği halde ispatlasin diyen bir futbol iklimine gelmek istememekte de hakli hocam. dünkü açıklamalarda sonra da zaten minimuma indirdim.
Tembel, koşmayı sevmeyen ve aynı zamanda 30 yaşında buraya net yatmaya gelir seneye göndermek için kırk takla atarız.brandtın neyini beğenmiyorsunuz bence gayet iyi oyun görüşü olan zeki ve sağlam bir topçu
allllaaaaaahhhhhhhhhh
teklif yapmayanı
icardi maaşını vermeyeni
ilk meliksah soylemistide ketalereeeee
Singo orda sağ bek oynar iş yapabilir. Adamı defans oynatıp çöp yaptılar burdasingo dünya kupasında olmadık işler yaparsa kaptan kessie vasıtasıyla arabistana okutabiliriz belki onun dışında kimse o maaşı vermez