- 1 Mayıs 2018
- 57.924
- 48.701
- 3.873
15m bons20 civarı bonservis ama asıl olay oyuncu 5 m euro net maaş istiyormuş.
3m net maas istediler legenzondan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15m bons20 civarı bonservis ama asıl olay oyuncu 5 m euro net maaş istiyormuş.
3 m euro maaş olsa çoktan almışlardı geçen onların yayında denk gelmiştim.15m bons
3m net maas istediler legenzondan
Nereye alıyorlar ya TSde 3 maaş alan adam mı var3 m euro maaş olsa çoktan almışlardı geçen onların yayında denk gelmiştim.
Nereye alıyorlar ya TSde 3 maaş alan adam mı var
Ne zannediyorsunuz olm siz bu paraları
Serie A’da 5 m euro üstü alan 10 topçu falan vardır totalde.
EPL dışında çerez falan değil.15-20 artik 3 kurus gibi birsey sunu kabullenin artik. Buna para denmez, Italya liginde 12. sirada olan takimlar bile 10 milyon euro para verebiliyor transferlere.
Yunusa ne kdr veriyoz biz20 civarı bonservis ama asıl olay oyuncu 5 m euro net maaş istiyormuş.
Bonuslarla 3 m euroYunusa ne kdr veriyoz biz
20 civarı bonservis ama asıl olay oyuncu 5 m euro net maaş istiyormuş.
20 civarı bonservis ama asıl olay oyuncu 5 m euro net maaş istiyormuş.
Karakter konusunda sıkıntısı var diye konuşuluyordu baya egolu lafları vardı.oha lan bu ne
Bu kez ciddi gibi ama yine de belli olmaz tabi.Her gun ayni hikaye degil mi? Gecen gun 2027'e kadar buradayim dedi.
Casadei icin 13 milyon euro verdiler, Parma gibi takimlar bile 10 milyon euro verebiliyor bir transfer icin. Bizim gibi takimlar icin o manada soyledim 15-20 gibi paralar artik buyuk rakamlar diye lanse edilmemesi gerekiyor bonservis bedeli olarak.EPL dışında çerez falan değil.
Adminim zaten öyle bir kez verdin mi geri dönüşü olmuyor şimdi adam getirmeye çalışsak Singo maaşı baz alındıkça daha büyük kaos olacak.Avrupa’dan Osimhen ve Sane’ye verilen net maaş teklifleri 8-10 m euroydu, o yazdığınız 3, 5, 7 çerez paraları değil.
Bu kafayla Singo denilen herife 5 net maaş verildi, şimdi gönder gönderebilirsen.