Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.838
- 16.329
- 2.228
Kesin ortadoğu falan yapar.nereye gidecek acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesin ortadoğu falan yapar.nereye gidecek acaba
Boey yerine Rize'den Mithati alalim cocuk tas gibi mac oynadi tjk karsiŞimdilik en olabilecek gibi gözüken yol
İcardi'den çıkıp İcardi'nin maaşı + bonuslarla yerine Bernardo Silva
Sara'yı satıp yerine Fabrian Ruiz 8 numaraya (tabii tahminen 2-3 katı maaşla)
Sallai satılıp muhtemelen Boey alınacak.
Sanchez
Singo
Boey
Jakops
Lemina
Torreira
F. Ruiz
Bernardo S.
L. Sane
Osimhen
10 kişilik yabancı kadromuz böyle olacak bence.
Casadei icin 13 milyon euro verdiler, Parma gibi takimlar bile 10 milyon euro verebiliyor bir transfer icin. Bizim gibi takimlar icin o manada soyledim 15-20 gibi paralar artik buyuk rakamlar diye lanse edilmemesi gerekiyor bonservis bedeli olarak.
Fb macinda da iyiydi Mithat Pala ayrica orta saha da oynayabilen bi kardesimizBoey yerine Rize'den Mithati alalim cocuk tas gibi mac oynadi tjk karsi
Singo - Mithat yeterli olacaktir
TS’den öyle istemiş. Onların muhabirleri yazmış. 61 tarife de olabilir TR deAral kendisi mi 3 milyon euro maas istemis? Turkiye icin ozel fiyattir oyleyse, yoksa elin Avrupalisi yarisini bile zor verir suan kendisine.
Zaten böyle olmalı manasında demedim yoksa bana ok yerli yedek sağ bekBoey yerine Rize'den Mithati alalim cocuk tas gibi mac oynadi tjk karsi
Singo - Mithat yeterli olacaktir
Casadei 50 potansiyeli olan bir adam, Zaniolo da 35-40lık adamdı şimdi 10 verecekler.Casadei icin 13 milyon euro verdiler, Parma gibi takimlar bile 10 milyon euro verebiliyor bir transfer icin. Bizim gibi takimlar icin o manada soyledim 15-20 gibi paralar artik buyuk rakamlar diye lanse edilmemesi gerekiyor bonservis bedeli olarak.
Zaten böyle olmalı manasında demedim yoksa bana ok yerli yedek sağ bek
Ama bizimkilerin transfer politikasını düşündükçe böyle olacak gibi geliyor
Bernardo olmaz başka bir o tarz yıldız isim olur
Ruiz olmaz yine başka o tarz yıldız bi isim olur
Net orta sahaya 10 ve 8 için 2 tane yıldız oyuncu almaya çalışacaklar.
Bek stopere 30 üstü bons verecek EPL takımları dışında 10 takım çıkmaz, o maaşı verecek de 5 takım falan çıkar.Adminim zaten öyle bir kez verdin mi geri dönüşü olmuyor şimdi adam getirmeye çalışsak Singo maaşı baz alındıkça daha büyük kaos olacak.
Singo'yu yollamanın hiçbir imkanı yok mu ?.
Valla doğru diyorsun adminim, beke Zeki Yavruyu alıp 10 numaraya o paraları gömsek harbiden üzülmemişiz.Bek stopere 30 üstü bons verecek EPL takımları dışında 10 takım çıkmaz, o maaşı verecek de 5 takım falan çıkar.
Bu iş öyle 1 maç oynayınca Liv 60 m euro verecek kolpalarıyla olmuyor.