Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha nedimim, orta saha bana kalirsa komple yenilemek gerekiyor.

Torrik ve lemina artik yedege cekilmeli

Okan olsam, bir tane yamyam 6 numara (Ugocukwu / Frendrup) bir tanede klas 8 drippling yapabilen bir adam alirdim.

Bence de üst düzey bir 6 numara (alan kaplayan, top tekniği olan) bir oyuncu çok şeyi değiştirir. Ama hoca sanki 6 numaraya böyle Fransa'dan 23 yaş altı fizikli genç bir topçu isteyecek, 8 ve 10 için böyle konuşulan isimler gibi sükseli oyuncu istiyor.

Transfer vakti gelmedi mi artık yönetim

1779135228764.webp

Bek stopere 30 üstü bons verecek EPL takımları dışında 10 takım çıkmaz, o maaşı verecek de 5 takım falan çıkar.

Bu iş öyle 1 maç oynayınca Liv 60 m euro verecek kolpalarıyla olmuyor.
Singo , Monaco'dan 1.8M "bazı kaynaklara göre 880.000 Euro kazaniyormus yıllık . X3 le getirmek resmen bir transfer dehası.Hadi sat satabilirsen.Suan ödediğimiz para 4.8m Euro/yıl.

Casadei 50 potansiyeli olan bir adam, Zaniolo da 35-40lık adamdı şimdi 10 verecekler.

İtalya’da zaten kimseye yüksek maaş verilmiyor.

Şu an geçen seneki Avrupa transferlerini listelesek bir ton Diomande gibi 20 bons 1-2 m euro maaş gibi örnekler görürüz zaten genelde bonservisin 10da 1i verilir maaş olarak.

Bunlar da bayağı iyi olarak lanse edilen transferler olur. Laf olsun diye 10-20 verecek lüksü yok kulüplerin, bu lüks sadece Arap sermayesinde ve EPL takımlarında var bir de Real. Barca bile değil.
Diomande gibi oyuncu buraya 18'inde gelse buyuk ihtimal Renato gibi toy, acemi olarak lanse edilip dogru duzgun sure almazdi. En azindan bizim takim icin soyluyorum bunu oyuncunun potansiyelinden bagimsiz.

Suan yabanci kurali bizi mecbur iyi genclere almaya dogru yonlendiriyor, Lang alinmiyorsa Aral Simsir icin 15 milyon euro vermekten kacinmamak lazim. Maasini da dogru bir skalada tutabilmek onemli.

Parma gibi takimlarin arkasinda 2,8 Milyar serveti olan Krause Group var.
Parma, Torino bunlari ornek verdim hedefsiz orta sira takimlar olduklarindan. Fransa liginde de boyle ornekler mevcut, konudaki asil argumamim bir oyuncu icin (ozellikle genc oyuncu icin) 15-20 milyon vermekten cekinmemek lazim.

Diomande gibi oyuncu buraya 18'inde gelse buyuk ihtimal Renato gibi toy, acemi olarak lanse edilip dogru duzgun sure almazdi. En azindan bizim takim icin soyluyorum bunu oyuncunun potansiyelinden bagimsiz.

Suan yabanci kurali bizi mecbur iyi genclere almaya dogru yonlendiriyor, Lang alinmiyorsa Aral Simsir icin 15 milyon euro vermekten kacinmamak lazim. Maasini da dogru bir skalada tutabilmek onemli.

Parma, Torino bunlari ornek verdim hedefsiz orta sira takimlar olduklarindan. Fransa liginde de boyle ornekler mevcut, konudaki asil argumamim bir oyuncu icin (ozellikle genc oyuncu icin) 15-20 milyon vermekten cekinmemek lazim.
Aralla ilgili @Nedim Burul un iddiaları doğruysa bir yol olmaz ondan.

Ya buna karşı değilim kesinlikle ama şöyle çok garip bi durum var, 15 verip C+ segment kanat oyuncusu olan Aral alabiliyorsak mesela B+ segment kanat için 70-80 vermemiz lazım gibi geliyor ama 30-35'e de alabiliyoruz. Aradaki fiyat farkları olması gerekenden çok daha az. Haliyle 15'e C tier oyuncu alacağıma atıyorum 30 verip B+ tier almak daha mantıklı geliyor.

Ya buna karşı değilim kesinlikle ama şöyle çok garip bi durum var, 15 verip C+ segment kanat oyuncusu olan Aral alabiliyorsak mesela B+ segment kanat için 70-80 vermemiz lazım gibi geliyor ama 30-35'e de alabiliyoruz. Aradaki fiyat farkları olması gerekenden çok daha az. Haliyle 15'e C tier oyuncu alacağıma atıyorum 30 verip B+ tier almak daha mantıklı geliyor.
Bende az cok oyle bakiyorum bu duruma ama yerli oyuncu olmasindan dolayi eldeki kanat rotasyonuna faydali olur diye yazdim , boylece asil parayi diger mevkilere harcayabilmek icin. Yoksa imkan varsa bence de B segment kanat alinabilir 25-30 kagida ama dogru kadro muhendisligi onemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt