Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klüp zaten ne hocasından ne yönetimden profesyonel yönetilmiyor.Şaşırtmayan kararlar alınıyor.

Uğur
Singo Konate VanDayk Diouf
Hakan Reijnders
Sane Can BAY
Osimhen

Zeki,, Abdulkerim, Eren, Aral, Lemina, Torreira, Nhaga, Yunus, Batrakov, Vedat

Içime sinen bir kadro oldu.

Biraz geriden geliyorum ama bu Brandt'in götü niye bu kadar trending oldu GSC'de?

Hala gideceğini düşünsem de, ne yönetimi ne İcardi'yi anlamak güç.

Dursun'a kalsa Muslera ile de sözleşme uzatacaktı. Yolların ayrılmasının doğru olduğunu bildikleri halde neden uzatılır ki süreç. Sıcağı sıcağına açıklansaydı kutlamalar sonrası çok daha güzel veda edilirdi.

İcardi'ye gelince hala kendine karşı öz eleştiri yapıp burada noktayı koyması gerektiğini bilemeyecek kadar mı kör, anlamak güç. Yönetim gel uzatalım dese bile benden bu kadar de, kendi adına zirvede bırakmış ol ve harika 4 yılın ardından ayrıl işte. Bu sezondan hiç mi çıkarım yapmadın.

Mertens emeklilik sezonunda 50 maçta 25 gole katkı yaptı, çıkıp ben daha oynarım demedi, ne kulübe ne kendine ilerisi için zarar vermeden ayrıldı. Muslera artık kariyerinin sonuna geldiğini, daha fazla kalırsa son sezonundaki homurtuların daha da artacağını anladı ve ayrıldı. Yaşanan güzel anları kötüler ile doldurmadan gitmeyi bilmek de erdem işte.

Torreira 2 sene daha götürür bizi. Şl maçlarında fiziksel olarak ezilse de dinamizmine her türlü ihtiyaç duyacağımız bir adam vazgeçmek kolay değil. Yerine fizikli bir adam alırsın ama aynı dinamizmi alabilir misin? Orası meçhul. Gidecem diye tutturmuyosa gönderilmemeli hiç bir şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt