Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbrahim Seten: "Mauro Icardi tarafının talebi 4+3M€ maaş."

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın teklifi ile onların talebi arasında bir uçurum yok, çözülebilecek bence"
1000014506.webp

İcardi bu yaşta, ve fiziki her geçen gün daha da kötüye giden. Her hafta İtalya - Arjantin seyahatleri geçirerek, ve üstelik mevcut yabancı kurallını düşünerek, icardi bize para verse bile kalması aptalık para

İnşallah yönetim duygusal değilde beni şaşırtıp mantıkla hareket eder

Kutlu Akpınar da genc oyuncu bir şey yapamaz diye konuşuyor. Piyasadan haberi vardir umarim. 10 arti 4 u elestiriyor. Icardi kalmaz diyor. Sanches teklif almaz diyor 5 maaş var diyor. U 23 defans olabilir diyor orta saha ugarte olabilir diyor.

Olum brandt bedava, bir daha çıkmaz böyle fırsat

Asensio yu kaçırdık bari şu adamı alın

Sane de vatandaşını rahat rahat alıştırır ülkeye

İlkaya forumun aksine olumsuz bakmıyorum bu sene genelinde kötü oynadı ama Liverpool maçı, bjk maçı, juve deplasmanı hatırladığım 3-4 maçta direkt katkı verdi yerli statüsünde olduğu için kalmasında sıkıntı görmüyorum. 10+4 devam edecekse kaliteli yerliye her türlü ihtiyacımız var Kaan-İlkay fazlalık gibi görünse de 4-5 maçta süpriz katkı yapıp fark yaratabilir dursun kenarda ikisi de

Kutlu Akpınar da genc oyuncu bir şey yapamaz diye konuşuyor. Piyasadan haberi vardir umarim. 10 arti 4 u elestiriyor. Icardi kalmaz diyor. Sanches teklif almaz diyor 5 maaş var diyor. U 23 defans olabilir diyor orta saha ugarte olabilir diyor.
Kutlu hayatında ne bilmiş şimdiye kadar.

dursunun futboldan anlıyorum sanması şahsımı koparıyor ya

camia camia olsa 5 dk duramazdınız o koltukta da neyse

7 alıp üstüne bir de oynama garantisi istiyormuş. Adama kulübün sahibi gibi muamele çekersen haddini ve ne durumda olduğunu da bilmez.

Şu mavrayı da taraftar kendisi tekrarlaya tekrarlaya inandı : İcardi olmasa şampiyonluk olmazmış. Muslera ,torreira, mertens, sanchez, Barış bunların payı önemsiz sanki.Geçmiş zamana bakın ,Gs ne kadrolarla Fenerbahçe 'nin bizden üstün kadrosuna rağmen şampiyon oldu. Zaten 10 milyon euro'yu fark yarat diye veriyorsun. Bu yüzden borçlu hissetmek de saçma sapan bir şey. Fancılığın böyle aptallaşma gibi yan etkisi var. İşin kötüsü bunu bu kez taraflardan çok yönetim yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt