Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarım yamalak sadece koşan adamlardan biri ilk maçta kenanı bu sezon karşılaştığı futbolcular arasında en fazla kitleyen oyuncu oldu.

diğeri juventusu kırmızıya boğup liverpool maçında penaltını aldı. bu dediğin adamlardan avrupada bile yok şuan çoğu takımda.

çevresine mertens gibi teknik adamlar toplayıp böyle koşan basan fizikli adam alman gerekiyor
Barış alperin juventus dışında etki ettiği maç yok yav avrupada hatta kaçırdığı golleri atamaadığı son pasları sayarım sana çok övülen mücadele gücünü de atm maçında gördük simeone cebine soktu çıkarmadı balperi. Sallai keza verdiği sertlik çok iyiydi ama her maç yaptığı kademe hatalarını say say bitmez o maçta da vardı mesela.
Barış alper konusunda şunu dicem ama o söylenen teklifler gelecek teklfiler sözde geleceğini hiç zannetmiyorum fakat bunun dışında güncel en iyi takımların kanatları şu anda birebiri çok iyi oynayacan oyuncularla dolu rakip beki eksilten her takım kafadan önde başlıyor maçlara zaten barış alper dışında farklı profil lazım bunu hocanın da düşündüğünü biliyorum he yanlış anlaşılmasın barış alper gitsin diye kesin bir argüman olamaz o da dursun kadrodaa ama level atlamak isteyen bir takımın as kanadı olabilir mi sizce?

Savunmada özelligi atletiizim olunca oluyor, bu yüzden sallai görevini yerine getirebiliyor ama önde teknik eksikligi cekilmiyor. Oyun okadar eksik kaliyor ki. Ne baris ne sanede oyun kurma özelligi var. Lang antalya macinda ikinci yari bir iki hateketle maci degistirdi. Böyle adam sart kanatlarda.
Sanenin en büyük sıkıntılarından biri yunus gibi kendini sürekli sağ tarafa atan zaman zaman iq eksikliği yaşayan bir oyuncuyla oynaması ve istediği verkaçları yapamaması böyle olunca sane sağ tarafa sıkışır tabi. Sol kanadın barışsa 10 numaran sola yatık ve mümkünse iq su daha yüksek olmalı mümkünse

devre arası şunu istiyorduk haberler çıkmıştı u23 için. bakalım avrupa yapacak mı bu sene

Sanenin en büyük sıkıntılarından biri yunus gibi kendini sürekli sağ tarafa atan zaman zaman iq eksikliği yaşayan bir oyuncuyla oynaması ve istediği verkaçları yapamaması böyle olunca sane sağ tarafa sıkışır tabi. Sol kanadın barışsa 10 numaran sola yatık ve mümkünse iq su daha yüksek olmalı mümkünse
Aynen öyle hem orta sahadan daha fazla destek gelmeli saneye oda yok. Lemina torreira oyunu kuran oyuncular degil. Senin dedigin 10 no ve orta saha gelirse sane cok daha fazla is görür. Oyun kurmakla meskul olmaz, kendi oynuyor kendi caliyor suanki kurguda. Zaten en büyük özelligi savunma arkasina sarkmak. Onu nerdeyse hic göremedik bizde.

Biz böyle sustuğumuz, başımızdakiler böyle korkak olduğu sürece. Doğrana doğrana aldığımız bu kupayı veririz!

Barış alperin juventus dışında etki ettiği maç yok yav avrupada hatta kaçırdığı golleri atamaadığı son pasları sayarım sana çok övülen mücadele gücünü de atm maçında gördük simeone cebine soktu çıkarmadı balperi. Sallai keza verdiği sertlik çok iyiydi ama her maç yaptığı kademe hatalarını say say bitmez o maçta da vardı mesela.
Barış alper konusunda şunu dicem ama o söylenen teklifler gelecek teklfiler sözde geleceğini hiç zannetmiyorum fakat bunun dışında güncel en iyi takımların kanatları şu anda birebiri çok iyi oynayacan oyuncularla dolu rakip beki eksilten her takım kafadan önde başlıyor maçlara zaten barış alper dışında farklı profil lazım bunu hocanın da düşündüğünü biliyorum he yanlış anlaşılmasın barış alper gitsin diye kesin bir argüman olamaz o da dursun kadrodaa ama level atlamak isteyen bir takımın as kanadı olabilir mi sizce?
etki ettiği maç yok dediğin adam ilk liverpool maçında penaltını aldı ne kadar etki edicen liverpool maçında.

ben yetenek setleri çok yüksek demiyorum ama takımda fiziğe dayalı bir kaç isime tüm liglerde ihtiyaç var diyorum. bu adamlar elimizdeki adamlar diye itin şeyine sokmaya gerek yok. o söylediğin atletico maçında sallai de sana puan getiren skoru aldırdı.

ligin devre arasına kadar en çok başarılı pas yapan 5 isimden birisiydi sanırım okan hoca bu yüzden düşünmüş olabilir şaşırmam

Camavinga geliyorum dese hiç yabancı hakkım olmasa bile alırım, yok Icardi’ydi yok kuraldı falan diye milleti kandırmasınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt