Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış alper-Arsenal haberlerinin meali: Bakın yaz transfer dönemi geldi ya maaşıma zam yaparsınız ya da ağustosun 30 unda ansızın siyah ekran atarım

Gs nin malı deniz yemeyen keriz nasıl olsa

İsterseniz yabancı forumlara girin bakın barış alper hakkında ne deniliyor adamlar martinelliyi beğenmiyor daha orta açmayı bilmeyen topçuyu isterler mi sizce takımlarına

Camavinga iş yapar mı
1779226997004.webp

Barış alper-Arsenal haberlerinin meali: Bakın yaz transfer dönemi geldi ya maaşıma zam yaparsınız ya da ağustosun 30 unda ansızın siyah ekran atarım

Gs nin malı deniz yemeyen keriz nasıl olsa

İsterseniz yabancı forumlara girin bakın barış alper hakkında ne deniliyor adamlar martinelliyi beğenmiyor daha orta açmayı bilmeyen topçuyu isterler mi sizce takımlarına

Angry Red Card GIF by ikas

saraya kimse pl’den +30 falan vermez bu sene istatistikleri kötü. geçen sezon sonu olsaydı olabilir derdim.

kaldı ki belirtildiği gibi 30m teklif olsa çoktan satılmıştı ne sara pl’de maaş kovalar ne biz pazarlık ederiz.

17 + zaniolodaki şarta bağlı zor bonus gelir maximum.

zarar etmeden satmak lazım yaşı geçiyor

Bu takım tok satıcıyı falan oynayamaz geçiceksiniz o işleri yok barışa 70 istiyorum yok saraya 50 istiyorum avucunu yalarsın. Senden giden hangi topçu tuttuki son zamanlarda boeyi 30 a sattın adamın geldiği nokta ortada kim senden 50 ye topçu alsın ki yani tok satıcıyı oynamanın da bi adabı var

barış’ın 30 civarına gittiği senaryoda yerine leao + aral gelirse fit olurum.

leao kafadan kırık olmasa bu yaşta buralara düşecek topçu değil zaten.

saraya kimse pl’den +30 falan vermez bu sene istatistikleri kötü. geçen sezon sonu olsaydı olabilir derdim.

kaldı ki belirtildiği gibi 30m teklif olsa çoktan satılmıştı ne sara pl’de maaş kovalar ne biz pazarlık ederiz.

Sara villaya gitti rts daha transfer donemi açılmadı biraz sabırlı ol

dostum çoktan nasıl satalım martta mı satacaktık

adamların ligi bitmedi daha

Sara giderde

siz elinizdeki torreirayı düsünün hadeee

Sara villaya gitti rts daha transfer donemi açılmadı biraz sabırlı ol
rtas bence tamamen bizim basının pompalama işleri. geçen sene başında da psg takip ediyor deniliyordu.

ne hikmetse yabancı basında saranın herhangi bir avrupa takımı için bir tane haber yok ama bizim basın 30 civarı teklif var diyor. 26 yaşında adam öyle 24 falan da değil artık.

zarar etmeden satabilirsen öpüp başına koy

dostum çoktan nasıl satalım martta mı satacaktık

adamların ligi bitmedi daha
yabancı basında bir takımla bile adının geçmemesi ama sadece bizim muhabirlerin her sene olduğu gibi gs’de çok sayıda teklif alan oyuncu var pompası size de kolpa gelmiyor mu?

Sara giderde

siz elinizdeki torreirayı düsünün hadeee
Yıllardır pohpohlanan okanballu okanball yapan yegane adamdır biraz formdan düştümü oyunun ne kadar rezil yerlere gittiğine herkes şahit oldu. Ailesiyle ilgili gerekli önlemler alınıp takımımızda devam etmesi sağlanmalı ve mümkünse şovmen forvetten boşta kalan kaptanlık pazubandı toriğe verilmeli

yabancı basında bir takımla bile adının geçmemesi ama sadece bizim muhabirlerin her sene olduğu gibi gs’de çok sayıda teklif alan oyuncu var pompası size de kolpa gelmiyor mu?
sen adamı begenmıyon dıye 30 mılyona gıdemeyecek renktaş

Yıllardır pohpohlanan okanballu okanball yapan yegane adamdır biraz formdan düştümü oyunun ne kadar rezil yerlere gittiğine herkes şahit oldu. Ailesiyle ilgili gerekli önlemler alınıp takımımızda devam etmesi sağlanmalı ve mümkünse şovmen forvetten boşta kalan kaptanlık pazubandı toriğe verilmeli
niye formumu yükselecek :D

barışa sallayıp sezonun en kötü topcularından torreira övüyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt