Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniolo için de her takımdan teklif vardı sezon bitmeden. sonra saçma sapan bonuslarla westham yapabildi.

sara’nın zaniolo kadar piyasası yok, zaniolo direkt italyan wonderkid olarak çıkmıştı daha genç yaşta 25 üstü teklif alamadın. avrupa basınında da istenen bir isim olduğu konuşulmasına rağmen.

sara için hayal kırıklığı yaşayacaksınız

sen adamı begenmıyon dıye 30 mılyona gıdemeyecek renktaş
ben adamı beğenmiyor değilim aksine trye ilk geldiği hali 30’luk topçuydu cidden.

ama yaş olmuş 26 kimse tr’de sezonu kötü geçirmiş adama 30 vermez. geçen sene başında verseler anlardım. istatistik ve saha içi katkısı baya iyiydi. kornerleri falan çok can yaktı.

bu senesi öyle iyi geçmedi.

Toreyrayı beğenenler görüyorum ve üzülüyorum

Bu arkadaşlardan doğru 1 analiz gelmez ki yanlış izliyolar maçları

ben adamı beğenmiyor değilim aksine trye ilk geldiği hali 30’luk topçuydu cidden.

ama yaş olmuş 26 kimse tr’de sezonu kötü geçirmiş adama 30 vermez. geçen sene başında verseler anlardım. istatistik ve saha içi katkısı baya iyiydi. kornerleri falan çok can yaktı.

bu senesi öyle iyi geçmedi.
kime göre kötü sezon gecirmis

adamı kadrondan kestigin an mac alamadın

fbye samp veriyordun

saraya kimse pl’den +30 falan vermez bu sene istatistikleri kötü. geçen sezon sonu olsaydı olabilir derdim.

kaldı ki belirtildiği gibi 30m teklif olsa çoktan satılmıştı ne sara pl’de maaş kovalar ne biz pazarlık ederiz.

17 + zaniolodaki şarta bağlı zor bonus gelir maximum.

zarar etmeden satmak lazım yaşı geçiyor
Yas konusunda kesinlikle katılıyorum. Kullandık ve satalim

Camavinga'ya Inter,juve,Atletico,Marsilya,roma en az üçü salça olur.

niye formumu yükselecek :D

barışa sallayıp sezonun en kötü topcularından torreira övüyorsun
Barış kendisini barış yapan özelliklerini bıraktığından beri sallıyorum ki ben. Ne zaman siyah ekran attı o zaman kendini ronaldo zannetmeye başladı herkesin imrenerek izlediği o dominant kanat performansını bırakıp tüm beceriksiziğiyle kanat forvet olmayı seçti. Torreira ise kaç senedir bu takımın ilk 11 i bir kere bile mücadeleyi elden bırakmadı yanına kim gelirse gelsin yadırgamadan oynadı hoca 6 ol dedi 6 oynadık 8 oldedi 8 oynadı siyah ekran falan da atmadı babası kalp krizi geçirdi yine yalnız bırakmadı takımı yani niye övmeyeyim? Bi tarafta kendisnie olan sevgiyi takımı sömürmek ve takımı kendi tapulu malı sanan ricardi diğer yanda siyah ekran barış ve bir tarafta her fırsatta ama iyi ama kötü canını dişine takan torreira

d. zorlu bokunu çıkardı 25-26 yaşındaki adamlara yaşlı demeye başladı
Yaşlı demiyorum hocam kullandın satabilirsin de sarayi. Alırsın gene 23 25 listenden. Ama toreira sallai talip olduğunda bir değerlendirilmeli satarsın satmazsın ayri. En az birini satmali torreira sallai den

Barış kendisini barış yapan özelliklerini bıraktığından beri sallıyorum ki ben. Ne zaman siyah ekran attı o zaman kendini ronaldo zannetmeye başladı herkesin imrenerek izlediği o dominant kanat performansını bırakıp tüm beceriksiziğiyle kanat forvet olmayı seçti. Torreira ise kaç senedir bu takımın ilk 11 i bir kere bile mücadeleyi elden bırakmadı yanına kim gelirse gelsin yadırgamadan oynadı hoca 6 ol dedi 6 oynadık 8 oldedi 8 oynadı siyah ekran falan da atmadı babası kalp krizi geçirdi yine yalnız bırakmadı takımı yani niye övmeyeyim? Bi tarafta kendisnie olan sevgiyi takımı sömürmek ve takımı kendi tapulu malı sanan ricardi diğer yanda siyah ekran barış ve bir tarafta her fırsatta ama iyi ama kötü canını dişine takan torreira
Torreiranın sürekli yanındaki adam degisiyor ama gsmizin oyunu bi türlü gelişmiyor

acaba yanındakilere bahane bulmak yerine torreiranın oynadıgı oyuna mı baksak

mücadele ediyor dedigin adam her macta her golde yürüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt