Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.265
- 21.173
- 2.663
İkisi günümüzde en az 150 dostumBize 1 adet pavlyuchenko 1 adet de arshavin lazım kim muadilleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisi günümüzde en az 150 dostumBize 1 adet pavlyuchenko 1 adet de arshavin lazım kim muadilleri
11deki 8 adamı yollayıp yerine 20 yaş ortalamalı adamları koyunca kreş oluyor evetO sizin bakis açınız hocam dortmund 19 yasinda adam aldi. Biz oyunculari sarınca kreş mi oluyor
türkiyeden avrupaya transfer yapmak için son yaşı. 27’sinden sonra kimse tr ligindeki topçuya daha önce avrupada çok piyasa yapmış bir isim değilse 30 vermez. bence şuanda da veren yoktad. zorlu bokunu çıkardı 25-26 yaşındaki adamlara yaşlı demeye başladı
Ne saraci ciktin be recep. Usg ye karsi attigi sut direge degil gol olsa direncini anlayacam da. Bari duran toptan bi kac golü olsa oda yok. Bi kactane kornerden asist yapacakta ohooo. Bi ara yeni geldiginde torreira baya düsmüstü yine orda baya bi caba gösterdi, ara paslarida iyidi ozaman, sonra basaksehir lüzumsuz yere oyuna girip sakatlandiktan sonra bidaha o hale giremedi. Dizinden bi parcami koptu ne ama yok o forma bidaha giremedi.Sara giderde
siz elinizdeki torreirayı düsünün hadeee
zarate isterımBize 1 adet pavlyuchenko 1 adet de arshavin lazım kim muadilleri
Galatasaraysun olacaz insallahDrongelen, tomasson, holse, muadilmadji hepsi gelsin
Ben satmaktan bahsettim . Alan aliyor o ayri da ben satmaktan bahsettim siz sara dediniz ben de olabilir dedim satiladabilir ama satılmayadabilir . Ancak 28 29 yaşındaki oyuncularda değişim yapılabilir dedim para kazanilabilir dedim. Torreira sallai gibi.11deki 8 adamı yollayıp yerine 20 yaş ortalamalı adamları koyunca kreş oluyor evet
bunu anlatmaya çalışıyorum bende. düştü fiziken adam sezon başında son 10 dk girip sıvayan adamdı yani.Ne saraci ciktin be recep. Usg ye karsi attigi sut direge degil gol olsa direncini anlayacam da. Bari duran toptan bi kac golü olsa oda yok. Bi kactane kornerden asist yapacakta ohooo. Bi ara yeni geldiginde torreira baya düsmüstü yine orda baya bi caba gösterdi, ara paslarida iyidi ozaman, sonra basaksehir lüzumsuz yere oyuna girip sakatlandiktan sonra bidaha o hale giremedi. Dizinden bi parcami koptu ne ama yok o forma bidaha giremedi.
50 lira mi sudan ucuzCamavinga için 50 verilir.
Motz istanbulda şu anHepiniz kafayı yemişsiniz.
Alıntı yapmazsan sevinirim admindenMotz istanbulda şu an
Hayal kahvesinde,kalfa olarak ise başlamış
Ben senin mıntıkana bakmiyorum artikAlıntı yapmazsan sevinirim adminden