- 20 Mayıs 2011
- 23.328
- 10.298
- 1.873
geçen sene şu herifi 20M paketiyle aldığımız senaryo nasıl olurdu acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklisin ama fizik olarak zaten bütün takim düstü. Sara o sakatliktan sonra ayni forma bidaha hic giremedi.bunu anlatmaya çalışıyorum bende. düştü fiziken adam sezon başında son 10 dk girip sıvayan adamdı yani.
geçen sene şu herifi 20M paketiyle aldığımız senaryo nasıl olurdu acaba.
barışa kim cöp diyor?son liverpool maçı hariç tüm liverpool maçlarında liverpoolu en çok zorlayan üç isimden biri, juveyi haşat edip uzatmada turu getiren barış alper çöp,
sezonun yarısında bitik takılan atletico maçında karşı karşıya pozisyonda topu okşayan sara 30’luk oyuncu
yukarıda yazmışlar. dümdüz oyuncuymuşbarışa kim cöp diyor?
ahmet usta ile dövüşün o halde dostum izleyelım o yazmışyukarıda yazmışlar. dümdüz oyuncuymuş
Bu adam stoper değil çünküne yalan söyleyeyim geldiği fiyata teklif getirse düşünmem. o yıllık ücreti ve bonservisi karşılamadı.
stoper olarak deli gibi adam kaçırıyor.
sara 8 numarada gayet iyi top oynuyor hocamız ısrarla forvet arkasına koyduğu için kötü gözüküyor
bu yönetimin tek dönemde 3 orta saha alabilme ihtimaline inanan yoktur sanırım bana kalsa hem torreira hem sara kalsın 1 tane sağlam topçu getirirlerse şükrederim
iyi olan oynar
ne yalan söyleyeyim geldiği fiyata teklif getirse düşünmem. o yıllık ücreti ve bonservisi karşılamadı.
stoper olarak deli gibi adam kaçırıyor.
orası öyle de hocamız sağolsun bu adamı stoper alternatifi olarak kullanıyor.Bu adam stoper değil çünkü
valla iş oraya gidiyorahmet usta ile dövüşün o halde dostum izleyelım o yazmış