Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geriden bekleyen takımlarda sağ bek oynamak dışında hiçbir halta yaramaz bu eleman

asıl kazığın yağlısı bu herif işte,, 24 yaşında zirvesi monaco olan afrikalı defans oyuncusuna 5 milyon maaş veren bir futbol aklımız var
sezonun 8-10 maçı hariç hiç gereği olmayan bi profil

e sallai kenanı bile durdurabilip clde hiç eksi yazmadıysa singonun ne esprisi kalacak ki

anadolu takımlarıyla olan maçlarda sahaya tek dk atmaya gerek bile olmayan bi adam

rezil bi planlama rezil bi transfer bu transferi yapanlar yine 100 milyon falan harcayacaklar allah bilir kimleri sokacaklar kulübe

6 7 Hamster GIF by Grind

ne kadar doğrudur bilmiyorum eren elmalı için italyadan ilgi var diye birşey okudum bugün. giderse çok şaşırmam.

millet kazım karataşın hiç defans gerektirmeyen maçlardaki performansı övmüş ama koca sezon ne zaman sakatlanacağı belli olmayan jacobs ve kazım ile geçer mi solbekte şüpheli.

eren kazım’a göre daha ortalama oyuncu olarak kalıyordu, avrupa maçlarında ikisi de sahaya bırakıyor da ligde yedek olarak erenin kalması daha güven verici bence.

yabancı sınırı böyle giderse sallaiyi 15 civarı teklife paket edip singo + zeki paketine yönelebilir bizimkiler.

zekiye uber bir yıllık ücret vererek tabi. çok sıkıntı olur bana kalırsa orası ayrı

Camavinga beğenilmeyecek futbolcu değil ama 50 milyon euro basıp gözü kapalı alınabilecek oyuncu mu ,ciddi şüphelerim var. Real Madrid oyuncusu olduğu için hypelanan bir adam görüntüsü var. İstikrarlı değil ,sakatlık sorunları da yaşamıştı. Khepren Thruam tipi bir oyuncu bizde tutma ihtimali daha yüksek bence

Thuram bence Camavinga’ya göre daha ulaşılabilir bir hedef. Okan Hoca’nın karşılaştığı takımdan transfer yapar kriterine de uyuyor.

hepsi gelsin , hepsi de ihtiyacımız olan topçular
davinson yerine bremer
jakobs yerine cambiasso
orta sahaya thuram
sane yerine s.conceciao

muazzam bi upgrade olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt