Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.508
- 91.579
- 5.093
Faysal WallPiercing
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10+4 siniri gelmeseydi Rams Park ve cevresi:Yav yalan. 10+4 olunca herkes ufurmeye basladi. 12+2 devam etse kimse camavinga hakkinda birsey demeyecekti. Cunku öyle bir transfer cabasi yok. Olsa fransiz kaynaklar ucundan girerdi
Niye top seviye bakıyoruzki, Romulo ve Wright vardı ikisi de yüksek bedellere yurtdışına gittiler.Terimin sistem doğruydu 14 yabancıya kadar izin verilmeli. Bu 23 yaş altı saçmalığı bizim lig de olacak iş değil. Hangi iyi futbolcu 23 yaşında Türkiyeye gelmek ister ya da kaç tane iyi futbolcu geldi bugüne kadar? Benim aklıma gelenlerden biri Ribery onu da tutamadık zaten. Beşiktaş a da Les Ferdinand gelmişti kiralıktı 1 yıl kalıp geri gitti. Bir de Geremi vardı Gençlerbirliğinde Real Madride gidip 3 - 4 yıl oynamıştı. Lig tarihimiz boyunca 10 tane adam sayamazken hangi kafayla bu kararlar alınıyor anlamıyorum.
Biz senelerdir niye hiç direkt G.Amerika'dan topçu almıyoruz artık. Bu çok garip geliyor bana.Niye top seviye bakıyoruzki, Romulo ve Wright vardı ikisi de yüksek bedellere yurtdışına gittiler.
Genç alamıyorsun okay da 25-28 bandında yıldız oyuncu hiç gelmezki genç gelmiyorsa. Asıl prime dönemleri o dönem.
Alacağın 30a yakın ve üstü olur, bu da iyi birşey değil.
Onların adaptasyon dönemi oluyor genelde, Arjantinliler özellikle.Biz senelerdir niye hiç direkt G.Amerika'dan topçu almıyoruz artık. Bu çok garip geliyor bana.
4+3Icardi 7 milyon maas mi istemiz gercekten? Dogruysa rezalet ötesi bir istek. Yani bügün bonservisi elinde olan cok iyi bir gölcüye 7 versen kosa kosa gelir heralde.
ŞLde başarı için sınırı yükseltelim deyip seneye muhtemelen son 16ya bile kalamayız.
Bizim mevcut G.amerika tayfa varken hiç denememek mantıksız.Onların adaptasyon dönemi oluyor genelde, Arjantinliler özellikle.
Brezilyalılar için de hep fahiş fiyatlar çekiyorlar. Yine de Jelert alacağıma oradan noname bir adam alırdım daha iyi.
4 net maas hala korkunc bir rakam olur, sirf ismine vermis olursun o parayi.4+3
O 3 ün icinde Sampiyonluk, gol primi, cl primi, mac primi vs vs. Yani basari odakli
heis yönetim/hocanın geçen sene indirdiği 30m luk stoperimsi beki de gördük. Bu seneki Sanchez/Abdül bile iyiydi ondan. O kadar zora soktu ki bize Sanchez ve Abdül cezalı olmaları dışında dinlendirilemedi bile.taraftar sançez/bardakçı gibi kepaze herifleri yeterli gördüğü sürece nasıl kalalım ki
1 2 hafta x'te yangın yapılsa indiriverir yönetim iki cl düzeyi stoper
yok anasını satim
9 10 milyon euroya dangalağın tekini getirip bardakçının yanına koyacaklar yine
ne hikmetse 10 sezondur avrupada defans dandikliğinden geberdiğimizi idrak edemedi kimse
Anadolu külüpleri için bu söylediğine katılıyorum. Onlar risk alabilirler camia baskısı ve beklentiler belli. Ben Galatasaray için söyledim bunu. Renato Nhaga ya kaç maç forma şansı verebildik bu yıl? Son maçta şampiyonluk ilan edilmemiş olsa oynatabilecek miydi Okan hoca? Şampiyonlar liginde hedef çeyrek finalse top seviye futbolcu almamız gerekiyor. Ülkenin gerçeklerini de göz önünde bulundurmak zorundayız. Sen 21 yaşında gelecek vaadeden bir futbolcu olsan Türkiyeyi tercih eder miydin mesela? Ya da Fenerbahçe Jhon Duranı'ı kaç a getirebildi ülkeye. Avrupa kupalarına gidecek tüm takımlar belirli bir kalitenin üstünde futbolcuya gitmek zorunda. Şampiyonlar ligine en fazla 1 takım gönderebiliyoruz. Amaç Türk futbolcusunu korumaksa iyi olan Türk futbolcusu zaten oynuyor. Bu kural Yeni Tarık Çamdal vakalarına neden olacak.Niye top seviye bakıyoruzki, Romulo ve Wright vardı ikisi de yüksek bedellere yurtdışına gittiler.
Genç alamıyorsun okay da 25-28 bandında yıldız oyuncu hiç gelmezki genç gelmiyorsa. Asıl prime dönemleri o dönem.
Alacağın 30a yakın ve üstü olur, bu da iyi birşey değil.
10 dan düsüp 4 ü kabul ediyor. Biz 3.5-4 ü batshuayi e verdik4 net maas hala korkunc bir rakam olur, sirf ismine vermis olursun o parayi.