Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatırlatmakta fayda var. Canı isteyince oynayan Lemina ve Torrik, kendini Zidane zanneden stoper kadar ağır hareket eden bir Sara bizim orta sahamız.
Morgan Freeman Applause GIF by The Academy Awards

Bu yabancı sınırı saçmalığıyla neden bir tek biz uğraşıyoruz? Hepsi bizden daha kötü durumda sanki biz bitmişiz gibi davranıyoruz. Sen şampiyonlar liginde oynuyorsun, maddi olarak sen daha iyisin. Gidip getirsene kaliteli genç oyuncuyu. Boş boş işlerle uğraşıyoruz. Bir değişiklik yapıldığında da işte sizin için yapıldı denilecek halbuki onlar daha mecbur durumda

Devre arası istemiştik ama şu an bence de bir ilgimiz yok. Bence biz Sara'yı satacağız ve onun yerine Ederson yada Reijnders'ten biri gelecek. Ederson bonservis olarak 35 civarı Reijnders ise 40-45 civarıdır sanırım.
valla ederson'dan da emin değilim pek iyi futbolcu kesinlikle hiçbir sorun yok ama gasperini gidince o da ciddi düştü yani o paraya değmeyebilir.En çok reijenders isterdim.

Devre arası istemiştik ama şu an bence de bir ilgimiz yok. Bence biz Sara'yı satacağız ve onun yerine Ederson yada Reijnders'ten biri gelecek. Ederson bonservis olarak 35 civarı Reijnders ise 40-45 civarıdır sanırım.
Saranın satılması için Dünya Kupası’nı bekleyeceğiz muhtemelen Dünya Kupası’nda yedekten girip 10 dakika falan süre alır

"Gidip getirsene kaliteli genç oyuncuyu"

Evet bu kadar kolay olsaydi keske gercekte ama bazilariniz hala realiteden uzak takip ediyor futbolu.

Okan Hoca buradaki rahatı bırakıp biyere gitmez. Galatasaray şuan elit takımlar hariç diğer kulüplerden iyi imkanlar sunuyor neden gitsin yav?

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Son 30 sayfaya baktım da Camavinga, Atta falan beğenilmemiş.

Ulan o adamlardan biri TR'ye gelmeyi kabul etsin yatın kalkın şükredin.

Hatırlatmakta fayda var. Canı isteyince oynayan Lemina ve Torrik, kendini Zidane zanneden stoper kadar ağır hareket eden bir Sara bizim orta sahamız.

Zaniolo oradayken Atta ile ilgili aksiyon almayan hain oğlu haindir. O çocuk direkt bizim aradığımız orta saha.
Dönemin başında Atta, Camavinga felan beğenilmez dönem sonu millet bari Etebo'yu alaydınız der

Orta sahayı sil baştan almamız lazım. Madem para var o zaman A+ adamlar alacaksınız. Yok öyle Torreira,Lemina ile idare edelim. Skor katkısı yapan orta sahalara ihtiyacımız var. Camavinga veya Sangare kim olursa artık. Birde 10 numaraya klas bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bu Saibari geçen sene baya skor yapmış. Hiç izlemedim ama hayvani bir arkadaşa benziyor. O olmasa Sudakov,Batrakov veya Enzo Millot’tan birini indirmemiz lazım.

Uğurcan
Singo Sanchez Abdulkerim Diouf
Manzambi Camavinga
Sane Saibari Barış Alper
Osimhen​
Satışta yapabilirsek eğer bu adamlar alınabilir. Sallai,Sara ve kiralık oyunculardan maksimum 60-70 gelse harika olurdu.​

Ozaman 10 yabancıyla devam
Zaten ilk once bu kural boyle oldugu surece oradaki 10 oyuncu onemli, yani saglam 10 tane yabanciya kafa yorulmali herseyden once. Orasi tamam olduktan sonra hangi gencleri getirebiliriz hangileri ikna olur diye kafa yormak lazim. Ne zaman hizlica o 10 oyuncu belli olur, sonra gerisine bakariz. Tabi hocanin istedigi gencleri dusununce bunlar Agustos'tan once karar da veremez. Bir tiki dusuk seviyede oyunculara baksalar alirlar bu defa da taraftar bok atar diye korkuyorlar.

valla ederson'dan da emin değilim pek iyi futbolcu kesinlikle hiçbir sorun yok ama gasperini gidince o da ciddi düştü yani o paraya değmeyebilir.En çok reijenders isterdim.
Bilemiyorum tabi iyi bakmak lazım ben de Reijnders'i daha çok isterim bu arada. Tabi bu isimler sadece benim tahminim. Ederson'un bizim için artısı bence şu defansif istatistiklerine de baktığımızda çok daha iyi ve 6 yada 8 no'da o sertliği Sara'ya göre daha iyi sağlar orta sahada. Hücum istatistikleri daha kötü ama biri takımında 6-8 oynarken diğer 8-10 oynadı daha çok bunu da unutmamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt