- 29 Ocak 2024
- 8.412
- 7.253
- 568
Hatırlatmakta fayda var. Canı isteyince oynayan Lemina ve Torrik, kendini Zidane zanneden stoper kadar ağır hareket eden bir Sara bizim orta sahamız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatırlatmakta fayda var. Canı isteyince oynayan Lemina ve Torrik, kendini Zidane zanneden stoper kadar ağır hareket eden bir Sara bizim orta sahamız.
10 no için en üst sıradaki adaylardan biriymiş galiba. İlk sıradaki Bernardo Silva imiş sanırım.
Devre arası istemiştik ama şu an bence de bir ilgimiz yok. Bence biz Sara'yı satacağız ve onun yerine Ederson yada Reijnders'ten biri gelecek. Ederson bonservis olarak 35 civarı Reijnders ise 40-45 civarıdır sanırım.Ekli dosyayı görüntüle 323569
nedense aklıma bu geldi direkt
valla ederson'dan da emin değilim pek iyi futbolcu kesinlikle hiçbir sorun yok ama gasperini gidince o da ciddi düştü yani o paraya değmeyebilir.En çok reijenders isterdim.Devre arası istemiştik ama şu an bence de bir ilgimiz yok. Bence biz Sara'yı satacağız ve onun yerine Ederson yada Reijnders'ten biri gelecek. Ederson bonservis olarak 35 civarı Reijnders ise 40-45 civarıdır sanırım.
öyle bir şey istediki
Saranın satılması için Dünya Kupası’nı bekleyeceğiz muhtemelen Dünya Kupası’nda yedekten girip 10 dakika falan süre alırDevre arası istemiştik ama şu an bence de bir ilgimiz yok. Bence biz Sara'yı satacağız ve onun yerine Ederson yada Reijnders'ten biri gelecek. Ederson bonservis olarak 35 civarı Reijnders ise 40-45 civarıdır sanırım.
"Gidip getirsene kaliteli genç oyuncuyu"
Yok doktor yok Sara geniş kadroda bile yok alınmadıSaranın satılması için Dünya Kupası’nı bekleyeceğiz muhtemelen Dünya Kupası’nda yedekten girip 10 dakika falan süre alır
Dönemin başında Atta, Camavinga felan beğenilmez dönem sonu millet bari Etebo'yu alaydınız derSon 30 sayfaya baktım da Camavinga, Atta falan beğenilmemiş.
Ulan o adamlardan biri TR'ye gelmeyi kabul etsin yatın kalkın şükredin.
Zaniolo oradayken Atta ile ilgili aksiyon almayan hain oğlu haindir. O çocuk direkt bizim aradığımız orta saha.
Ozaman 10 yabancıyla devamEvet bu kadar kolay olsaydi keske gercekte ama bazilariniz hala realiteden uzak takip ediyor futbolu.
Zaten ilk once bu kural boyle oldugu surece oradaki 10 oyuncu onemli, yani saglam 10 tane yabanciya kafa yorulmali herseyden once. Orasi tamam olduktan sonra hangi gencleri getirebiliriz hangileri ikna olur diye kafa yormak lazim. Ne zaman hizlica o 10 oyuncu belli olur, sonra gerisine bakariz. Tabi hocanin istedigi gencleri dusununce bunlar Agustos'tan once karar da veremez. Bir tiki dusuk seviyede oyunculara baksalar alirlar bu defa da taraftar bok atar diye korkuyorlar.Ozaman 10 yabancıyla devam
Bilemiyorum tabi iyi bakmak lazım ben de Reijnders'i daha çok isterim bu arada. Tabi bu isimler sadece benim tahminim. Ederson'un bizim için artısı bence şu defansif istatistiklerine de baktığımızda çok daha iyi ve 6 yada 8 no'da o sertliği Sara'ya göre daha iyi sağlar orta sahada. Hücum istatistikleri daha kötü ama biri takımında 6-8 oynarken diğer 8-10 oynadı daha çok bunu da unutmamak lazımvalla ederson'dan da emin değilim pek iyi futbolcu kesinlikle hiçbir sorun yok ama gasperini gidince o da ciddi düştü yani o paraya değmeyebilir.En çok reijenders isterdim.