Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray yönetiminin 10+4 ü bahane ettiğini düşünüyorum, ve yönetime inanmıyorum malesef, en basitinden ıcardıyle uzatmayacakları belli onu bile ayak oyunu yaparak sürdürüyolar. Bu numaraları yemeyin 10+4 olmasaydı camavingayı alacaktık tabi tabi.

bu 10+4 olayı niye bu kadar dert edildi onu anlamıyorum

Lang ve Boey gitti zaten 10 kaldı. Sara muhtemelen satılacak,İcardiyle uzatma.

U23 yedek forvet çek Orta sahaya Sara yerine Hakanı al 1 yabancı merkez 1 yabancı 10 numara al yine 10 yabancı +2 kontenjan boşluğun oluyor. O boşluğada stoper ve kanat yedeği al. Hatta türk sağ bek alırsan 1 tane sallaiden çık 1 yabancı hakkın daha olsun. İcardiye yolu verdikten sonra önün açık 2 kaliteli Türk alacaksın 1 tanesi Hakan olacak şekilde tamam işte

Hedefi varsa basamak olarak kullanmak isteyebilir.
Lazio zu Inter veya Juve filan
Basamak zaten biziz ekstra basamağa gerek yok. Gs'den direk juve'ye inter'e gidilir lazio'ya değil. Biz zaten büyük bir kulüptük ama artık daha büyüğüz. Lazio'yu falan gözümüzde büyütmeyelim bence

Basamak zaten biziz ekstra basamağa gerek yok. Gs'den direk juve'ye inter'e gidilir lazio'ya değil. Biz zaten büyük bir kulüptük ama artık daha büyüğüz. Lazio'yu falan gözümüzde büyütmeyelim bence
Sadece tr ligi başarısı olan birini direkt almak kolay değil. Fatih Terim bile Fiorentina ile başladı

yok mu ulan önder özen gibi bir sportif direktör
HBtG3UoXgAABSNl

bunu sd olarak görmek ister misin cafom

bu arada karakullukçu feramuz'u engellemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt