Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL'de yarı final falan -bence- mümkün değil. Kura şansı olursa anca çeyrek final.

Son 16 büyük başarı bu nedenle.
Yari finale gerek yok suan icin zaten. Basamak basamak gitmek lazim. 16 kalirsak bu sene yine basari. Oranin gediklisi olmak lazim. Gelecek sezon son 8 ve öyle yükselip finali oynayip bi kac senede kupayi kazanmak.

Bu yaz 30+ transfer yapayacağı için çok üzgün bir hocamız var.

Torreira kalmalı zaten. Orta saha olarak sadece o kalmalı. Lemina, İlkay vs... gitmeli. Gabriel Sara da iyi bir teklif gelirse satılmalı. Görüntü o ki defans tandemini yenileyemeyeceğiz. Bari orta saha tandemini yenileyelim, üstüne bir 10 numara çekelim. Torreira ve Nhaga rotasyonda olur iyi de olur. Ha Torreira kendisi gitmek istiyorsa da gidebilir. O vakit Lemina elde kalsın derim. Hem orta saha hem stoper için bir alternatif olarak kalır.

Icardi konusunda ise netim. Şu haliyle yeni sözleşme verilip takımda tutulması Galatasaray'a ihanet olur, sanmıyorum böyle bir hata yapılsın. Bizimkilerin endişesi de herhalde biz gönderirsek salıncak kardeşlere gider mi korkusu sanırım, bilemiyorum. Galatasaray kendisi ile sözleşme uzatmadı diye fbjk'ye gidecek tıynette biri ise gitsin zaten. En fazla 2. Tanju vakası olur ve silinir gider.
Lemina yedek icin gayet iyi. Kalsin. Ilkay ve Sara gidebilir. Yerlerine 2 zimba alirsak muthis olur.

CL'de yarı final falan -bence- mümkün değil. Kura şansı olursa anca çeyrek final.

Son 16 büyük başarı bu nedenle.

Juventus kura şansıydı. Lavuklar 10 kişi kalmasa 5-2'den tur veriyordun. Ya da 10 kişi 4'ü kaçırmasalar...
Şans lazım evet ama oyun olmadıktan sonra faso fiso. Tüm maçları kendi evimizde oynayamayız maalesef

Yetersiz deyince kötü oluyoruz. Irfan'ın açıklamalara bak yav. Hadi gözlük reis karı kız favla sen biraz sezon yormuş seni epey

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

@Batıkan Kanarya Aziz'in seçimi kazanırsa Martinez'in yanı sıra Messi ve De Paul'u alabileceği konuşuluyo :D Böyle transferleri yaparlarsa vereceğin tepki ne olur ulan :D
🤯 MESSİ 4 AYLIĞINA FENER'E Mİ GELİYOR! 🟡🔵 MLS Ligi'ne 4 aylık bir ara  girecek. Dünya Kupası için bu boşlukta formunda düşüş olmasını istemeyen  Lionel Messi, geçtiğimiz günlerde 4 aylığına Arabistan'a gidebilmek

Sezon boyunca bize apaçık düşmanlık güden laz mafya asla 10+4 kuralını değiştirmez ona göre planlama yapmak gerekiyor artık. Bizimkiler bu kurala açık açık karşı çıkarak yanlış yaptı biraz sessiz kalıp şikecilerin talep etmesini bekleseler değiştirebilirlerdi şimdi hayatta değiştirmez o meymenetsiz sırf biz istedik diye.

Icardiye tekmeyi basınca fbli mi oldun ha?
Kralla yeni sözleşme imzalanınca seni Discord'tan görüntülü arayacam :D Şaka maka Fb bu Martinez'i alacak gibi.İtici futbolcularla yaani Guendouzi - Skriniar - Martinez gibi futbolcularla Derbiler'de çekilmez olurlar gibi kanks yav :D

Kralla yeni sözleşme imzalanınca seni Discord'tan görüntülü arayacam :D Şaka maka Fb bu Martinez'i alacak gibi.İtici futbolcularla yaani Guendouzi - Skriniar - Martinez gibi futbolcularla Derbiler'de çekilmez olurlar gibi kanks yav :D
Muradım beni de görüntülü ara 1000 ₺ ye cam açılır ve gösterilir 👀😍

-Davinson
-Singo
-Jakobs
-Sallai
-Lemina
-Torreira
-Sara
-Sane
-Osimhen

u23
-Nhaga

İcardinin kalmadığı senaryoda bile 1 tane baba transfer hakkımız var onu da ofansif orta sahaya kullanmamız lazım. Kanat, 2. forvet ve stoper ihtiyacını u23den karşılayacaksın başka çıkar yolu yok. Ya da Sarayı satıp Calhanoglunu Singoyu satıp Zekiyi falan alacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt