Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla abi dalga geçme ama thurami da bekliyorum

Lemina sol stopere mi kayar ne olur görürüz

Bi yerden feda ederken bi yerden alacagiz

Aral ve Başar Önal gelebilir bence yerliye de
Thuram oluru var aslında juveyi bi yoklamak lazım sara+paraya verirler bence de Thuram gelmek ister mi juveden conceicao yu da isterim mesela

Şok olmayın

Uranus ikizlerde

Çok haber duyacaksınız

Bunlar ne ki

Daha fbye baliktaki ay girecek ağustosta

Zıpkın kim sokacak acep

Dursun Özbek zeki adam bu arada verdiği demeçler politik iskelet falan hikaye bence hepimiz kadar oda eksikleri biliyor 5 transfer minimum bekliyorum ben gidecekler de olur illaki

Türkiye’de Kazım’dan başka Başakşehir’in alabileceği sol bek yerli yetiştirme genç türk yokken, onlara yedek forveti için sana 15M fiyat çekiyor sen 1.5M’e falan bırakacaksın.

Kazımcan elinden çıkarmak zorunda olduğun yüksek maaş alan bir adam da değil. 10M iste.

Samsundan’da aynı şekilde.

Bir oyuncu istiyorsun oynatmasa bile 12’den açıyorlar kapıyı. Şu Anadolu takımlarına kıyak işini bırakalım artık

Türkiye’de Kazım’dan başka Başakşehir’in alabileceği sol bek yerli yetiştirme genç türk yokken, onlara yedek forveti için sana 15M fiyat çekiyor sen 1.5M’e falan bırakacaksın.

Kazımcan elinden çıkarmak zorunda olduğun yüksek maaş alan bir adam da değil. 10M iste.

Bir oyuncu istiyorsun oynatmasa bile 12’den açıyorlar kapıyı. Şu Anadolu takımlarına kıyak işini bırakalım artık
Ben kazimcanin bonservisini cikarmazdim elden. Daha genc cocuk. 1-2 sezona sol bekini yedekler belki.

Bertug icin kazim+para zararli ciktigimiz bir denklem acikcasi. Kutucu olsa mesela eyvallah. Zarar edecegiz tabii ama hic varlik gosteremiyor.

Sağ beke Oscar Mingueza düşer mi?

Everton, Arsenal gibi Premier League haberleri düşmüş ama aradan sıyırırsak kral olur..

Ingiltere sacma bir kadroyla giriyor dksina. Palmer yok Trent yok

bence takima Nijeryalilari ve Nijerya asillilari dolduralim

stopere Calvin Bassey, Adarabioyo, Emmanuel Fernandez
orta sahaya Anthony Dennis, Iroegbunam, Nwaneri, Akinsanmiro, Onyedika
hucuma Tyrique George, Christantus Uche, Akor Adams, Ilenikhena

aksi takdirde Sara gidince Osimhen cok yalniz kalacak

kazimi bedavaya verelim gelecek sene 12m euro isterler

Cikan haberler ve verilen demeclere gore bir ozumseme yaptim

1. Belli ki Icardi ile vedalasiyoruz
2. Sara ve Sallai ayriliyorlar
3. DK performanslari sonrasi gelen tekliflere gore Singo ve Jakobs gidebilir

Osimhen, Sane, Davinson, Torreira, Lemina + Nhaga kesin kalir
5+3 kontenjan kaliyor, ihtiyaclar da: 2 sag bek, 2 stoper, 1 sol bek, 6 numara, 8 numara, 10 numara, 1 kanat, 1 santrfor
bu 10 ihtiyacin ikisini yerli ile kapatmak gerekir, bence en makul olanlar Umit Akdag ve Mithat Pala
mis gibi kadro olur neticesinde de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt