Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manasız bir hamle olur gibi. Büyük konuşmak istemiyorum ama Jesus tam yetkiyle çalışmak isteyen bi adam ve oynatmak istediği oyunun da panzehiri biziz.

Bu değil miydi Ali ile soyunma odasına giriyor diye tartışan? Aziz çıkmaz Samandıradan ve soyunma odasınsan hep işine karışır.

1 transfer yapabiliyoruz kadro tam kalacak deseler Thuram gelsin derim, bu sezon orta sahada o kadar dayak yediğimiz maç var ki sayamıyorum

Benim tahminim
Sara
İcardi
Sallai

bunlar gidecek 3 yabancı açacağız, orta saha, 10 no ve stoper alacağız, genç kontenjanına da forvet, sol açık ve sağ bek alacağız

taraftar ve teknik heyet osdeki sorunun fiziksel sorundan ziyade daha çok oyun kuruculuğu olmayan adam eksikliğinden kaynaklandığını keşfettiği zaman belki daha etkili transfer yapmaya başlayabiliriz.

Yav 23 yaşında Real'den buraya gelen adamın nasıl bi kafası olduğu aşikar değil mi

Camavinga gerçekten aşırı korkutuyor beni, buraya asla kendini vermeye top oynamaya geleceğini sanmıyorum

Zaten net 7.5 maaşı var, 40-50 bonservis veririz maaş olarak da minimum 10-12 sıkarız, bu herif de burada yan gelir yatar.
Ama ismi çok güzel 🥹

Burası normalde sallamazdı acaba hesap mı satıldı? Odegaard'ı neden bıraksın ki Arsenal? Hayal ama bize en çok uyan 10 numaralardan biri kendisi diğerleri zaten Xavi Simons(gelecek sezonun yarıusın sakat sanırım) ve Brahim Diaz

Yav 23 yaşında Real'den buraya gelen adamın nasıl bi kafası olduğu aşikar değil mi

Camavinga gerçekten aşırı korkutuyor beni, buraya asla kendini vermeye top oynamaya geleceğini sanmıyorum

Zaten net 7.5 maaşı var, 40-50 bonservis veririz maaş olarak da minimum 10-12 sıkarız, bu herif de burada yan gelir yatar.
Yan gelip yatacağını sanmıyorum da oyuncu zaten kesin şekilde Madrid'te kalacağım diye açıklama yaptı. Mou'da böyle orta sahaları kullanır orada kalır yani kendini göstermeye çalışır. Real Madrid'te kesin ayrılacak olan oyuncu Brahim Diaz bence Nico Paz'ı da alacaklarken kalma ihtimali yok. Bir de onların genç Arjantinli oyuncu var onu da kiralarlar sürekli oynayacağı bir yere oynama garantisi ile.

Uğurcan
Şalai sançez apo jakobs
Ederson tielemans
Sane kang-in buendia
Oşimen

Günay
Zeki u23 ahmetcan eren
Lemina u23 yalçınkayan
Yunus u23 barış
U23

U23leri opsiyonlu kiralık alıp 100 kağıda hallederiz dönemi

Singo sara zaniolo toreyra ve diğer ıvır zıvırların satışından gelecek parayla kafa kafaya geliyo cepten ekstra para da çıkmıyo

takım yenilenecek muhabbeti çok hızlı son buldu.
herkes kalıyor
ufak tefek değişimlerin yetmeyeceğini düşünüyorum
hayırlısı

lemina-camavinga-sarr kuralım artık sane falan bizim ceza sahasına gelip top alır kaleye gitmeye çalışır sonra da söveriz hep beraber

Uğurcan
Şalai sançez apo jakobs
Ederson tielemans
Sane kang-in buendia
Oşimen

giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt