Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayni kadroyla devam edersek devrede ne okan kalir ne dursun. Gerci dursun herturlu kalir

Biraz vizyonu ve geleceği görebilen birisi olsa hoca kupayı aldığı gun teşekkür edip yoruldum der birakirdi, su an yaptigi şey egomu inatmi bilmiyorum ama kadrodaki fosil ve papazlari temizlemezse işimiz zor

IMG_7296.webp

Atta sadece genç bir oyuncu değil.

Bizim çok büyük eksikliğini hissettiğimiz orta alandaki oyuncularımızın top taşımaması meselesine direkt çözüm olabilecek bir oyuncu.

Atta kanat oyuncusu kadar dripling yapan bir oyuncu. Rahatça adam eksiltebiliyor.

Bana göre bizim en büyük sorunlarımızdan birisi de savunma ile hücum bağlantısını sadece pas ile yapmak.

Topla giden bir orta saha oyuncumuz olmadığından dolayı Yunus, Sane gibi adamlar geriye gelip top taşımak durumunda kalıyorlar.

Sara, Lemina ve Torreira bunların hiç biri topla boşluk bulsa bile orta alanda 5 metre bile kat eden oyuncular değil.

Eski Lemina olsa neyse ama adamın oyun stili değişti. İlk dripling denemesinde baldırı tutuyor bu sezon kaç defa yaşandı.

O yüzden Atta burada çok kritik rol oynayabilecek bir oyuncu. Direkt bizde eksik ve elimizde olmayan tarzda bir orta saha oyuncusu.

Şu adamla ilkayı kaanı kıyaslıyorsunuz yatmaya gelecek diye.

Allah akıl fikir versin ne diym

millet maç izlemeye üşeniyor o yüzden tamamen.İtalya liginden haberi olan yok hakan'ı mt maçlarından mt maçlarına görüyor herkes sonra işte inter 352 falan da oynuyor diye ''sistem oyuncusu yauuvv'' diye saçma sapan şeyler söyleniyor ama yabancı olsa neler olurdu orasını söylersem ceza alırım herhalde

Şu adamla ilkayı kaanı kıyaslıyorsunuz yatmaya gelecek diye.

Allah akıl fikir versin ne diym

Sorun Hakan’in futbolculugu degil. Gecen sene istedim ancak artik cok adele sakatligi yasiyor. Sezonun en az 3 te birini kaciracak. Ayrica senden 4 sene sozlesme isteyecek. Ilerleyen senelerde de ileri degil geri gidecek. Bunu gormek icin muneccim olmaya gerek yok.

bu sezon adale sakatlıkları yaşadığı söyleniyor. city topçuların posasını çıkartıyor diyorlar da hakan'ın durumu da o olabilir.

galatasaray, menajerler üzerinden virgil van dijk ile temasa geçti. (ibrahim seten)

van djyk, camavinga ve marmush alıp transfer sezonunu başlamadan kapatalım,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt