Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Kutlu akpınar yazmadan inanmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samsunspor maçını hocanın tekrar tekrar izlemesi ve transfer planlarını buna göre yapması gerekiyor.
Alanya?Samsunspor maçını hocanın tekrar tekrar izlemesi ve transfer planlarını buna göre yapması gerekiyor.
Abi Juventus deplasmanı da öyle, kabul edilebilir maçlar değil, orada sırıtan oyuncuları yollamamız şartBence deplasmandaki alanya maçını izlesin ben ömrümde o kadar ezildiğimiz tek maç hatırlamıyorum. Evet bunu o maçı kazanmamıza rağmen söylüyorum.
sen iyi topçu diyosan iyidir ağabeyNaber len Yoğurtçu Yaşar
Nasıl kaptık Batrakovu PSGnin elinden ama
Uranüs Bana girdiUranüs kime girdi
Jelert cenker'in kazığı doue transferi bitmisti kendisi iptal ettirip soktu jelert kazığını.Son gün Uğurcan talih kuşu konmasa Ederson alsak bile her şey farklı olurdu. Listede ilk sıradaki adamların hepsinden uzak durmak lazım, Jelert de 3'ncü sıradaydı o da bi halt yapamadı.
Bence Çalhanoğlu'nun yaptığını yapıyor. Bizle en az bir kez daha sözleşme uzatır. 34-35 yaşında belki döner Güney Amerika'ya.Bu Torreira’ya da giricem ha sonunda.
maresca keli yakında kovulur city'e gider farioliFbnin yeni hocası galiba faryoli
O kadar gelişti mi o dingilmaresca keli yakında kovulur city'e gider farioli
tek maça bakmasına gerek yok. son 2 aydan hangi maça baksa takımın tükenmeye başladığı görünür. kazandıklarımız dahilSamsunspor maçını hocanın tekrar tekrar izlemesi ve transfer planlarını buna göre yapması gerekiyor.
porto'yu şampiyon yaptı nolursa olsun önemli iş ŞL'de başarılı olursa üst levele çıkarO kadar gelişti mi o dingil