- 29 Ocak 2023
- 15.917
- 8.956
- 1.203
Bu ukraynadan sürekli iyi oyuncu çıkıp gelip avrupada is yaparken rusyadan gelenlerin hep çöp çıkması da ayrı bi garip bu arada neden acaba yok mu bir sosyoloji uzmanimiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle aksi taktirde bu sene gibi bir fb ( rakip ) bir daha çıkmaz karşımızatek maça bakmasına gerek yok. son 2 aydan hangi maça baksa takımın tükenmeye başladığı görünür. kazandıklarımız dahil
ben bir kaç yan parça değişimiyle önümüzdeki sezonun sonunu görebileceğimizden şüpheliyim
herkesi değiştirecek halimiz yok ama bazı değişimler yapılmalı.
Baba aslında en travmatik maç net olarak Juventus deplasmanı bana göre.Alanya?
Avrupa kupalarına katilamiyorlar lakin kendilerini gösterecek bir podyum bulmakta zorlaniyorlar diye düşünüyorum bundan bir kaç yıl önce Ruslar da yakın sayıda oyuncu yollamıştı Avrupa’ya aslindaBu ukraynadan sürekli iyi oyuncu çıkıp gelip avrupada is yaparken rusyadan gelenlerin hep çöp çıkması da ayrı bi garip bu arada neden acaba yok mu bir sosyoloji uzmanimiz
Afrikali oyuncular disiplin anlaminda en azindan bizdekiler kotu degilde surekli Afrikali almak cok dogru degil.Mesela Guney Amerika pazarini hic degerlendirmiyoruz.Jose Manuel Lopez,Tomas Palacios,Agustin Giay diye oyuncular guncel milli gozukuyor oyunculari tanidigimdan dolayi soylemiyorum ama 2 tanesi +4 kuralina uyuyor bu tarz oyunculari Avrupa pazarina bizim sokmamiz lazim.İgor Jesus gecen sene bizimle adi aniliyordu bu sene dunya kupasina gidecek Brezilya ile bu tarz oyunculari bulup getirmemiz basari bence.Para varsa buralarda kullanilmasi lazim.Afrikali ve arap kökenli topcu al-ma-ya-cak-sin. Disiplin sifir. Her anlamda.
Hepsi fos ya hiç tutan olmuyo yani golovin olmasa en son arshavin falan işte ukraynalilar yine uzun zaman oynuyo düzenli oluyorlar bunlarda o da yok.Zhirkov da mesela gelmişti onun da bi villareali var anca hepsi patliyorlar şu kayserideki chalov falan da 20 atmıştı orda 20 yaşında avrupaya gelince patladı miranchuk,zakharyan falan öyle çok transfer de olmuyor o da var tabii de Avrupa takımları da tercih etmiyo aynı zamanda.Sadece bu ambargo zamanı değil daha önce de böyleydiAvrupa kupalarına katilamiyorlar lakin kendilerini gösterecek bir podyum bulmakta zorlaniyorlar diye düşünüyorum bundan bir kaç yıl önce Ruslar da yakın sayıda oyuncu yollamıştı Avrupa’ya aslinda