Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Istatistiklerine beğenmeyen bakabilir. Gol asistten bahsetmiyoruz. Ama biz şampiyonluğa oynuyoruz ondan

Son düzenleme:
Silas Anderseni iki senedir yazıyorum. Okan gelecek yaz 40m euro verdirmeye çalışır.

Bravo berentford bravo dortmund bravo sporting. Biz tanımıyor isem kustahlik ve beğenmemek hakkimdir ile ovunmeye devam

Maalesef yabancı kontenjanı yüzünden transfer operasyonlarımız eylül ayına kaldı hain tff

Tebrikler sporting lizbon. Biz bernardoya 15 maas vereceğiz. Camawinga yi da scout sayarız

Rakibinde 30 yabanci var hala onu bunu alacağız diyorlar, bizde 8-10 tane yabanci var transferi kapattik diyoruz. Dört senedir sampiyon olup ayni td ve başkanla yola devam eden bir ekibin hala hiçbir plani programı olmaması küfürsüz ifade edilemeyecek bir durum.

Dep lpol ve dep juve maçlarının özetlerini hala izlemedim

Büyük travmalar yarattı bende
Liverpool maçını az çok tahmin ediyordum ama Juve maçında bu kadarını kimse beklemiyordu. Juve yi elemiş olmamız oradaki bağıran gerçekleri görmemize engel olamaz. Oraları iyi analiz edemezsek çöküş başlar bu sene.

Can Uzun inşallah Türkiye'ye gelmek istemez ve konu kapanır gelirse zaten Yunus 10 no devam eder oynayamaz

Dursun para harcamak istemiyor satılık kalemlerin kolpalarina çok inanmayın. Yok kontenjan falan diye sikin talimatı gitmiş.

Transferde net bir planımız yine yok. Ama geçen sene Okan Buruk'un, Kavukçu'nun yaptığı gibi paramız var harcayacağız tipi söylemlerin olmaması bence daha iyi. Beklenti yönetimini böyle yapmak lazım. Kadroyu sil baştan yapmayacağız.

Anlasildi yine menajer kucagina oturacaz. Abi her donem ayni seyleri yasiyoruz. Planlama felan hepsi 0. Rezalet yonetiliyoruz

ali koç resmen karşı tarafı hasta etmiş lan

az önce twitterda bir knouşmya denk geldim adamlar yabancı kuralı değişirse bizim lobimiz sayesinde olacağını ve bizim zor durumda olduğumuza, fikstür şikesine filan inanıyor

kafayı sıyırmışalr gerçekten
lobimiz var ve kupa minivanla gönderiliyor 0 personel ile

çok sağlam lobimiz varmış gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt