Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet nedir durumumuz
BCT punch.gif
BCTpunchOverload.gif
BCTpunchOverloadO YES.gif

Yine Gueye haberleri dolanıyor ortalıkta. Okan Buruk’un bu takıntılarına ayar oluyorum. Genç oynatmaz,birine kafayı takar,sürekli onu ister. Ulan adam mı yok arkadaş. Fransa’da ki bütün 6 numaralar bu Gueye kazmasından iyidir. Bedava iken ismi geçer almaz. Bize daha klas adamlar lazım. Madem paramız var daha kaliteli futbolcuya gideceksin.

Yine Gueye haberleri dolanıyor ortalıkta. Okan Buruk’un bu takıntılarına ayar oluyorum. Genç oynatmaz,birine kafayı takar,sürekli onu ister. Ulan adam mı yok arkadaş. Fransa’da ki bütün 6 numaralar bu Gueye kazmasından iyidir. Bedava iken ismi geçer almaz. Bize daha klas adamlar lazım. Madem paramız var daha kaliteli futbolcuya gideceksin.
Gercekten delirmelik.

Gueye kazması mı? Fransa liginde bu heriften daha komple orta saha 3-4 tane var onları da alamazsın

Adam 2 sezondur + afcon’da çılgın attı. Geçen devre arası almayarak çok büyük hata yaptık

Okan hocayı 3 ay dünya turuna falan gönderin transfere karıştırmayın. Bir ismi illa istiyorsa karalistenin en tepesine yazın

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Ali naci gibi adamlara inaniyorsunuz,neymis rakibimiz city’mis

Suc bunlarda veya bunlara inananlarda degil

Yönetim’in bunlari yalanlamasi ifsa etmesi gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt