GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 10

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
540,4K
Sayfa
10/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
joviç mi

1638528738066.webp

Ben o fiyatlara satmam çok hızlı ilerledi çocuk.1 sezon daha bu tarz devam ederse, rekor kırarak gidebilir.Yusuf yazıcı 17 ye gitmişti bence daha yetenekli Kerem.
O konuda haklisin da, bizde maalesef parlayan oyuncular ust duzeyde surekli oynamiyor. Mesela, Kerem formsuz sezon gecirirse, 15m euroluk adama en fazla 7-8 satarsin. Suan bizde o bekleme luksu yok, hele Euro bu haldeyken.

1 sene once, 0 bonservisle aldigin adam sana 15.000.000 euro kazandiriyor, 229 Miljon TL yapiyor, Deli para.

O parayla, cok rahat 3-4 genc oyuncu alirsin, daha morutan, cicaldau, nelsson, boey'e gelmedim.

O konuda haklisin da, bizde maalesef parlayan oyuncular ust duzeyde surekli oynamiyor. Mesela, Kerem formsuz sezon gecirirse, 15m euroluk adama en fazla 7-8 satarsin. Suan bizde o bekleme luksu yok, hele Euro bu haldeyken.

1 sene once, 0 bonservisle aldigin adam sana 15.000.000 euro kazandiriyor, 229 Miljon TL yapiyor, Deli para.

O parayla, cok rahat 3-4 genc oyuncu alirsin, daha morutan, cicaldau, nelsson, boey'e gelmedim.
Vallaha her zaman böyle bir oyuncu yakalamayız en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız.Avrupa liginde elde edeceğimiz başarıda çok önemli

umarım bu yönetim satış konusunda daha mantıklı hareket eder,değerini bulan oyuncular satılmalı hele bu kurlarla.15 milyon euroya neden sattın

kimse demez zaten ama mümkünse bu değeri 20 civarı satalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt