GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 100

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,6K
Sayfa
100/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaz transferlerimiz

tutanlar : berkan, nelsson

soru işareti : boey (sakatlanmasa buna da tuttu derdim)

tutmadı : cicaldau, morutan, barış alper, pva

vaziyet hoş değil

Nelsson fena değil gayretli bir eleman. Potansiyel vaadediyor gibi. Ama takımın kötü gidişatı onu da geriye götürür.

Berkan ise bana göre yedekten öteye geçemeyecek bir eleman. Takım o kadar kötü ki, biraz koşu mesafesi yapınca ön plana çıkıyor sadece. Zamanında Cana vardı, takım rezil olduğu için, sırf tekmeye kafa sokuyor diye tapıyordu millet. Aynı hesap.

Boey sakat olmasa, bana göre en yetenekli adam içlerinde. Ama işte belli ki bu defosu yüzünden bu kadar ucuza saldılar.

Romenleri konuşmaya gerek yok, benim ikisinden de orta uzun vadede beklentim yok. Arada saman alevi gibi parlar sönerler.

PVA parayı sokağa atmaktan başka birşey değildi, Ömer Bayram bile onun kadar oynardı.

Barış Alper.. Şans bulamıyor ve bu kötü gidişatta iyiden iyiye geriler muhtemelen.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nelsson fena değil gayretli bir eleman. Potansiyel vaadediyor gibi. Ama takımın kötü gidişatı onu da geriye götürür.

Berkan ise bana göre yedekten öteye geçemeyecek bir eleman. Takım o kadar kötü ki, biraz koşu mesafesi yapınca ön plana çıkıyor sadece. Zamanında Cana vardı, takım rezil olduğu için, sırf tekmeye kafa sokuyor diye tapıyordu millet. Aynı hesap.

Boey sakat olmasa, bana göre en yetenekli adam içlerinde. Ama işte belli ki bu defosu yüzünden bu kadar ucuza saldılar.

Romenleri konuşmaya gerek yok, benim ikisinden de orta uzun vadede beklentim yok. Arada saman alevi gibi parlar sönerler.

PVA parayı sokağa atmaktan başka birşey değildi, Ömer Bayram bile onun kadar oynardı.

Barış Alper.. Şans bulamıyor ve bu kötü gidişatta iyiden iyiye geriler muhtemelen.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
berkan hususunda senin kadar kötümser değilim üstat. evet, hücum becerisi bence de kısıtlı ve amiyane tabirle kazma diyebiliriz ama iki becerikli orta sahamız olsa onların yanında pis işleri yapma rolünü verebileceğimiz bir adam olabilir.

diğer oyuncular için genel olarak benzer görüşleri paylaşıyoruz.

Hoca transfer falan yapmasın mümkünse.Basın toplantılarında özellikle belirtip kimi aldırsa oynatmıyor.Madem Mostafa oyunumuza uygun değil, madem feguli için Morutan'ı harcayacağız, neden aldırdın?

Gelişmesi gereken genç futbolcu da transfer etmeyelim artık.3 kişilik teknik ekip mi olur, koca takımla Selçuk+Necati ne kadar ilgilenebilir?Eski futbolcularımızı kenara dolduruyorsak bari nicelik olarak çok olsunlar.

farkı devre arasında 2-3 tane net hamle ile takımı geliştirmek suretiyle kapatılabilecek bir hale getirsek transfer konuşulabilirdi ama fark fazla açıldı. avrupada da çok sakat bi takım çıkabilir. en iisi kupayı almağa kalkmak onun için de 1 tane dransferden fazlasına kalkışmamak lazım.

Gedson için yazın konuşulan rakamlara çok diyorduk ama şimdi dört bile olsa sekiz parası kadar vereceğiz.
Ama en azından o olsaydı insan düşünmeden edemiyor, lig böyle Aralıkta biter miydi.
Yani kar yapalım, çok para zırt pırt derken daha çok cebimizden yemiş olduk. Ligin gitmesi de kaymağı.
O yüzden insanların hesap sorması da, kızması da doğal...

haftaya kadroda kim olur kim olmaz belli değil.. sabit oynayabilmek için o mevkide kimse olmamalı. çok fazla adam olunca bir mevkide kafa karışıyor. 3 forvet ortalama 550'şer dakika oynamış..

Taylan ve Berkan’in ofansif katkilari 0. Ikisi daha cok rakibi bozmaya oynayan oyuncular. Yaraticilik yok, adam eksiltme yok, top surme yok, gecis oyununda katki yok, ne ceza sahasina giriyorlar, ne gol atiyorlar. Son yillarin en duz orta sahasi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt