GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 407

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,3K
Sayfa
407/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala yunusun gelip de bizde performans verecegini dusunmuyorum. Bence tipik anadolu topcusu. Simdi arkasindan dövunenler veya morutani alacagimiza yunus kalsaydi diyenler de zamaninda cöp cekenlerdir
Garip ama ben iki turlude dusunuyorum

Bizde basarili olamayacagini dusunuyorum pek begenmiyorumda ama bu morutan yerinede yunusu yegleyebilirdim

En azindan ne biliyim morutana maas odemez,bonservis vermez,kontenjan harcamazdik gibi

yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal misali

Ben aradayım, hep söylediğim gibi alt yapıda o işleri yapan oyuncu üst seviyede bu kadar farklı olamaz, bir kırılma gerekiyor belki de.

Yunus konusuna alt yapılarda çok izlediğim için duygusal yaklaşıyorum biraz da. Atalay'ı da çok severim mesela, ona da üzülüyorum.
Valla bilemiyorum admirim. Ben fazla izlemedim altyapida. Insallah arda manisa olayi gibi olur döndugunde ama ben hala isinamadim yunusa. Olmayacak gibi geliyor ama sonucta altyapidan beleş topcu zararimiz olmaz tabiki

Insallah döndugunde kalici olur. Ben sahsen sezon basinda cöp degilde yunus'dan olmaz diyenlerdenim. Ama bonservisle degilde kiralik gitmesini olumlu buluyordum, iyi de oldu kiralik gitmesi. Ilk dönemi 1lig 5gol 3asist yapmisti sanirim ama superlig de görmek daha iyi oldu ve istastigide cok iyi

Tabiki gs de oynamak ile ads de oynamak cok farkli. Yeni sezon gelsin bakalim ne olcak. Bizde oynadiginda cok cekingen etliye sutluye karismayan bi oyunu vardi

Göksel Gümüşdağ: "Edin Visca'nın transferiyle ilgili kulüplerle görüşmelerimiz devam ediyor."

cabukk satin da feghi alin

Yalnız Morutan’dan önce Ghezzal’i
Cica’dan önce de Stanciu’yu almaya uğraştık alamayınca bunlara döndük. 3 yıllık planlama kolpası burada başlıyor. Hoca hiç samimi ve dürüst değildi bu süreçte. 3 senedir takımın merkezde bel kemiği eksiğini görmeyip oraya transfer yaptırmadı, Kasımpaşa maçında bir anda Fernando, Melo yok bizdeye geldi iş. Evlat Arda’yı kazanacağımıza evlat Melo gelse yeminle iş yapardı.
Gedson alınabilirse alınır, harici transfere gerek yok. İsrarla kenar oyuncularıyla adımız anılıyor 1 tane merkeze adam yok.
Ben hocaya da yönetime de güvenmiyorum. Her sene rakiplerin tökezlemesini bekleyeceksek işimiz var kusura bakmayın. Hatay’ın Konya’nın kafaya oynadığı ligde, düşme hattındaki fetocunun tepeye kanca attığı yerde hocayı hiçbir şey kurtaramaz, net şekilde başarısızdır ve bunu içselleştirdi artık. Yenilince fark etmiyor yenince aşırı seviniyoruz, bu bile bazı şeylerin geç olmadan yapılması için bir nedendir.
yine BULLSHIT
her listenin 3 opsiyonu vardir. O na bakarsan gedsonu da cok isteyip, olmadi 2 yas daha genc assuncao geldi. 6 ve 8 no cok arayip almaya calistik (dieng,diawara ve son opsiyon elneny- assuncao) , 8 no icin gedson vs. Planlama belliydi bazen olmuyor.
Stanciu gelseydi 4-2-3-1 oynanacakti. Ki Mo gitseydi (zamalek sagolsun) gedson + bir forvet daha gelecekti sicak para ile.

Garip ama ben iki turlude dusunuyorum

Bizde basarili olamayacagini dusunuyorum pek begenmiyorumda ama bu morutan yerinede yunusu yegleyebilirdim

En azindan ne biliyim morutana maas odemez,bonservis vermez,kontenjan harcamazdik gibi

yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal misali
Ya bence bu cok göreceli birsey. Morutan bizde 5gol 7asist yapsaydi iyiki morutani alip yunusu da kiralamisiz diyecektik. Ikisini birden kazanmis olacaktik. Ama hocamiz sagolsun 1 oynatip 5 mac suratina bakmayinca adamda özguvenini kaybetmis olabilir. Sonucta ilk macinda baya iyidi etkilemisti cogumuzu, iyide oynasa kötude oynasa hoca 45 de oyundan aldi cocugu habire Sonra yavas yavas kaybolmaya basladi, burdan hocama tekrardan tesekkur edelim

Hersey tepeden baslar once vizyonlu ve siyasete karsi ezilmeyecek bir baskan,ardindan populizm ve cikar pesinde kosmayacak bilgili ehil 7-8 tane yonetici olacak,butun amator branslarda kapanip kamburlardan kurtulucaz sadece futbol takimi olucaz,yok oyle spor kulubuyuz ama diyip herkesin her bransta kulubu sagmasi

Borcuda riva florya sponsorluk falan kapatacaz,kimseye bagimli olmayacaz

Futbolun basindada takimi,tdyi,heyetini planlayacak birkac kisi olacak,tdye gore takim kurma garabeti bitirilecek,bayern cok iyi yapiyo bunu dogruda yapiyo,atiyorum cocu geldiginde 15 kisi istiyo kendi tarzina gore adami yollayip ersunu getiriyosun 20 kiside o istiyo,emre geliyo bi 30 kisi daha boylede ne gotu toparlarsin nede beli dogrultursun

Bu kisi onemli olacagi icin oyle rastgele secemeyiz terraneo comolli gibi biride olmaz yani,adam komisyon yermi,calarmi,egosuna yenik dusermi,hocayi yedirmek icin oyun yaparmi vs gibi entrikaci yani guvenemeyecegimiz biri olamaz

Camia icinde bu goreve bulentle tugaydan baska uygun isim bulamadim,suanda onlarda yetersiz ama kendilerini gelistirirlerse futbol,yapilanma,kadro muhendisligi vesaire bu gorevi yapabilirler,calmaz cirpmazlarda,almaz verirler o konuda sorun yok

Td olarakta oncelik kesinlikle yabanci,turk kafasi son bulmali uzunca bir sure,evlatcilik biatla bir yere gelme gibi rezil seylerden kurtulmaliyiz,sececegimiz yabancida magath gibi despottan ziyade disiplinli ama iletisimi iyi biri olmali eski luce,kalli,derwall ustat gibi,hirsli olmali ve basarisizliga tahammulu olmamali,kendini gelistirme ve yukselme odakli olmali ki 5 mac takimi kotu oynatiyim sonrada tazminatimi aliyimci biri olmamali ,oneri cok sunuldu is sadece karar kilip birini getirmekte artik o olmaz digeri gelmez,bitanesini elbet aliriz,su kuntz bile bi isik verdi gelir gelmez bi bakis acisi olusturdu alamazmiydik yani onu

Mesela fizik kondisyonda ingiliz,iskoc,irlandali futbolcular mukemmel oralardan birini yardimci alabiliriz,isin disiplini calismasi icin alman,teknigi taktigi icinde kafasi basan birini teknik ekibe koyup kalifiye olmaliyiz

Alinip tutmayan oyunculari manciniye yamayip tutanlari kendine sayan scout ekibinden,oksurdu diye topcuyu 8 ayda sahaya anca donduren saglik ekibinden,idare edemeyen idare heyetindende zaten kurtulmamiz elzem oldugu icin burayada prof adamlari alip isini hakkiyla yapana gorevleri teslim etmeliyiz

Ahbap cavus iliskisi bitip isin ehilleri isi yapmaya calisirsa basari gelecektir,gelmiyosada cani sagolsun
Güzel yazı ama amatör branşlarımızın gözünün yaşına bakmadığınız için like atmadım :D

Sen niye bu tarz konulara kafa yoruyorsunki zaten kim gelse beğenmeyeceksin. Gedson'a da geçen sene aynı bu şekilde sallıyordun sonra herif top oynayınca sesin çıkmadı.

En çok da senin bakış açında olanlara şaşırıyorum, şu forumda 1 dk geçirmem senin gibi bakıyor olsam.
gedson hususunda kendimi hatalı görmüyorum hala çünkü çok kötü başlamıştı. hatta yukarıdan kopmamızda payı da oldu bu sürecin biraz.
sonrasındaki dönüşümü beklemiyordum ama bence o ilk performanstan sonra çok az kişi böyle bir şey olacağını tahmin etmiştir. çok yaşadığımız bir durum değil.

yine BULLSHIT
her listenin 3 opsiyonu vardir. O na bakarsan gedsonu da cok isteyip, olmadi 2 yas daha genc assuncao geldi. 6 ve 8 no cok arayip almaya calistik (dieng,diawara ve son opsiyon elneny- assuncao) , 8 no icin gedson vs. Planlama belliydi bazen olmuyor.
Stanciu gelseydi 4-2-3-1 oynanacakti. Ki Mo gitseydi (zamalek sagolsun) gedson + bir forvet daha gelecekti sicak para ile.
Niye 3 opsiyonu vardır da 2 ya da 4 değildir mesela?
Gedsonu istedin, alakasiz Assuncao’yu marketten cikarken surdan sakiz da alayim der gibi aldin, evet. Neyine yaradi peki? Yahu planlama olsa oraya adam alınırdi, birini kaydiririm oraya Taylan var zaten diyerek mi planlama oluyor? Stanciu gelse 4231 ama o gelmedigi icin 4141 ya da 433. Sıkıntı bu zaten, bir yapımız olsa o ihtiyaca göre rollere adam alınır hic de teklemez takim. Biz alalim da oynariz bir şekil diye diye böyle oluyor iste. Sagbeke Ogulcan, defansin önüne Taylan, kaleye Çipe vs vs geçiniz...

Güzel yazı ama amatör branşlarımızın gözünün yaşına bakmadığınız için like atmadım :D
Bu branslar zarar yazar her sene sampiyon olamiyosan,ki her seneyi gectim normaldede olamiyosun bos yere kambur gorevi gorup kulubun borcunu artirmaktan baska bi ise yaramiyo

He pardon tek bir ise yariyo liselilerin cocugunun yegeninin cvlerine gs bric sporcusu,gs yelken takimi sporcusu yazmasi

Unal aysal baskanim gibi erkek baskette bjkyi pilot takimimiz yapip,bayanlarda fbyi euroleague finalinde tokatlayip bayanlar voleyboldada cev kupasi finaline cikildida bizmi hayir dedik :)

Yalnız Morutan’dan önce Ghezzal’i
Cica’dan önce de Stanciu’yu almaya uğraştık alamayınca bunlara döndük. 3 yıllık planlama kolpası burada başlıyor. Hoca hiç samimi ve dürüst değildi bu süreçte. 3 senedir takımın merkezde bel kemiği eksiğini görmeyip oraya transfer yaptırmadı, Kasımpaşa maçında bir anda Fernando, Melo yok bizdeye geldi iş. Evlat Arda’yı kazanacağımıza evlat Melo gelse yeminle iş yapardı.
Gedson alınabilirse alınır, harici transfere gerek yok. İsrarla kenar oyuncularıyla adımız anılıyor 1 tane merkeze adam yok.
Ben hocaya da yönetime de güvenmiyorum. Her sene rakiplerin tökezlemesini bekleyeceksek işimiz var kusura bakmayın. Hatay’ın Konya’nın kafaya oynadığı ligde, düşme hattındaki fetocunun tepeye kanca attığı yerde hocayı hiçbir şey kurtaramaz, net şekilde başarısızdır ve bunu içselleştirdi artık. Yenilince fark etmiyor yenince aşırı seviniyoruz, bu bile bazı şeylerin geç olmadan yapılması için bir nedendir.

keşke stanciu ve gedsonu alabilseydik gezalı iyiki alamamışız

Kanka adam yetenekli zaten ona bisey diyen yok ama hersey yetenek degil,yetenek olsa felipe patatese donmezdi

Mental olarak cok kirilgan,hatali pas verince bile sekilden sekle giriyo,sut auta gitse kafama sikar giderim edasiyla tepki veriyo,zaten steauada son zamanlardada mental sorunlari var idi gsye gitmek istiyorumlar baskiya dayanamiyorumlar gitmek icin bilerek kotu oynadimlar,alir duzeltiriz dendi galiba ama saglamini alip ne yaptikki curugunu alip toparlayalim

Ve iki oyuncuya gomulen total paraya cok daha iyileri alinabilirdi en kotu 1 adam alirdik ama daha guvenilir birini alirdik

Ben nasil senden daha iyi biliyosam bu isi,kerimde benden daha iyi biliyo semih

Kapmaya calisiyoruz biseyler geri durma
Amacim o zaten biseyler kapmak.Ama Elestirinin dozunu ayarlayamiyorsunuz yoksa Seninde dedigin gibi hocaninda hatalari var belki cok hatalari varki mac basliklarina goz at hocayi surekli elestiriyorum maclardan sonra

gedson hususunda kendimi hatalı görmüyorum hala çünkü çok kötü başlamıştı. hatta yukarıdan kopmamızda payı da oldu bu sürecin biraz.
sonrasındaki dönüşümü beklemiyordum ama bence o ilk performanstan sonra çok az kişi böyle bir şey olacağını tahmin etmiştir. çok yaşadığımız bir durum değil.
Motz sen daha potansiyelle form durumu arasındaki farkı bilmiyorsun sonra da çok az kişi falan diye hikaye anlatıyorsun.

2 sene top oynamamamış adam napacaktı coşturacak mıydı direkt

Yav zaten senin Gedson'u beğendiğin falan da yoktur gelse gol; asist üretmiyor diye ona da laf edersin.

Sen Onyekuru geldiğinde de laf etmişsindir, sadece o kadar geriye gidemiyoruz.

Bir insan iyiye iyi demeyip her kötüye kötü diyorsa bu objektiflik değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt