Ibrahim Özveren
10 Numara!
Dunun aynisi lan diyen cikmamis daha
Ben tariyicdan giriyorum hep bilmiyorum renktas
Valla Can , yazın paraladık kendimizi burada. Josef-Taylan değişsek geçen sene şampiyon olurduk yazdım. O mevkide hem nicel hem nitelik olarak eksik bir takımın başarılı olma şansı sıfır. Gustavo'ya güvendiler de diyemiyorum çünkü çocuğu denemediler bile doğru dürüst. Bu kötü planlamaya rağmen atıyorum 5 puan geride olursun bu kadar tepki çekmezsin. Ha bu riski alıp 20 puan geri düşüyorsan istifa edeceksin.Yok kesinlikle seni kast etmemiştim zaten. Biz burada 2 senedir bu takımın orta saha eksikliğinden çıldırdık adeta. Benim de aklım almıyor gerçekten koskoca yaz buraya kimsenin alınmaması o bahsettiği projeye büyük ihanettir. Sen yeni araba üretip motor takmazsan o araba ne işe yarar ki. Bizimkisi de biraz böyle işte.
Fransa Ligini hiç takip etmediğim için tanımıyorum ben o senin bahsettiğin adamı. Schmidt'i tr Salzburg zamanından tanırım. Forumda da çoğu kez bahsetmiştim Leverkusen döneminde hep Leverkusen maçlarını izlerdim müthiş zevkli geçtiği için. Aynı bunun gibi ofansif futbol felsefesi olan bir adam lazım bize.
Jüpiter ney balık ney SergenKorkarim fatih terime olan sevginizi geri kazanacaksiniz.jupiter balik sayesinde adam daha cok sevilecek![]()
bı 50 yıl daha devam o zaman , telefonu değiştirmeyi düşünmüyorumBen tariyicdan giriyorum hep bilmiyorum renktas
Bunlar adam olmaz renktasMillet Hoca’ya sallıyor da burdakilere kalsaydı ne kadar içi geçmiş adam varsa onları toplayacaktık. Misal Aleks Tekşeyra.
Artık dağıt şu kafasına mortzunKibariyenin futbol bilgisi bundan daha iyidir.
Kaç yıl geçti ben hala seni metris diye okuyorum1 yıldır gsyi izleyemiyoruz. ne değişti acaba takımda
Hedefimiz 19 maç 57 pts![]()
max 38 alırız max o daHedefimiz 19 maç 57 pts![]()
8.5 ortalama ile 16 draw 3 lossmax 38 alırız max o da
11win
5draw
3loss
8.5 ortalama ile 16 draw 3 loss
Yeni yilin kutlu olsun karam