augsburgda böyle para yok zaten.Bu para ne yahu. Çöp ligden 20 milyon dolar he. Bir de Augsburg. Bu çocuk biraz zor başarılı olur.
augsburgda böyle para yok zaten.Bu para ne yahu. Çöp ligden 20 milyon dolar he. Bir de Augsburg. Bu çocuk biraz zor başarılı olur.
Bir de plus add ons. Fabrizio'yu yemişlerdir umarım. Makas bu kadar açılmış olmamalı.augsburgda böyle para yok zaten.
Bu para ne yahu. Çöp ligden 20 milyon dolar he. Bir de Augsburg. Bu çocuk biraz zor başarılı olur.
Göksel Ts'yi kandırıyor muhtemelen ama paylaşayım.
fabrizionun dedigi takim Augsburg degil, WOLFSBURG mus
ed
hayda
Alman liginde Augsburg'un 20'nin üstünde satış yapmışlığı yoktur yahu. 18 yaşındaki oyuncuya böyle büyük yatırım yapıyorlar. Daha önce böyle bir olayları yok. Bu tarz bir oyuncuyu herhangi bir takım 20 verse baskı olur. MLS rekoru kırmış. Augsburg'un işleyebileceğini düşünmüyorum.neden knk
1,03 Milyar Euro edit: 4 milyarAlmanya yayın ihalesi kaç para Musap total?
tavuk doner
Ligde hiç bir maça çıkamayalım mütüşUlan medyada onca forvet, kanadından tut kanat forvetine kadar onlarca isim dönüyor içlerinde 1 tane ön libero yok ilginç almayacaz mı yoksa sürpriz bir isim mi olacak merak ediyorum
Galatasaray'dan 3 yeni yıl bombası
Gedson Fernandes
Ola Solbakken
Cedric Bakambu
Önümüzdeki hafta yeni transferlerin tek tek açıklanması bekleniyor.
(Fanatik)
Yabancı kaleci
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Yabancı on libero
Solbakken Gedson Cicaldau kerem
Bakambu
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hep söylüyorum tamamen gençleşmek diye bir şey yok, olmaz, yanlış bir hareket, hiç bir takım böyle yapmıyor bakın Sevilla'ya, Benfica'ya, PSV'ye, Porto'ya, Ajax'a 7-8 genç oyuncunun içerisine yaşı önemli değil 35 yaşında da olsa tecrübeli, büyük takım havası solumuş, lider karakterli, winner özellikli, takıma kaptanlık yapacak seviyede en az 2 oyuncu lazım biri orta sahaya Melo, Fernando, Sneijder tarzında, diğeri de forvete Drogba, Gomis tarzında başarı ancak böyle gelir begenmediginiz Joseph de Souza bile Beşiktaş'ta harikalar yaratıyor bizim orta sahada Taylan yerine Joseph de Souza olsaydı şimdiye en az 10 puan fazlamız olurduLigde hiç bir maça çıkamayalım mütüş