GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 432

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,9K
Sayfa
432/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kurlarla adam satmadan herhangi birini alabileceğimizi pek sanmıyorum. Daha elimizdeki topçuları ödememiz lazım. Euro her gün artıyor ve artmaya devam edecektir. Mart-Nisan gibi 20-25 olmayacağını garanti edecek biri var mı? İşimiz çok zor o yüzden.

Alman liginde Augsburg'un 20'nin üstünde satış yapmışlığı yoktur yahu. 18 yaşındaki oyuncuya böyle büyük yatırım yapıyorlar. Daha önce böyle bir olayları yok. Bu tarz bir oyuncuyu herhangi bir takım 20 verse baskı olur. MLS rekoru kırmış. Augsburg'un işleyebileceğini düşünmüyorum.

Edit: Adamlar Bundesliga 15.si. Bu makas kapanmaz. Seneye küme düşerlerse bir yoklayalım.

Almanya yayın ihalesi kaç para Musap total?
1,03 Milyar Euro edit: 4 milyar

Demnach hat sich der Fußballverband auf einen dynamischen Zwei-Stufen-Plan basierend auf Vier Säulen („Gleichverteilung“, „Leistung“, „Nachwuchs“ und „Interesse“ ) mit unterschiedlicher Gewichtung geeinigt. Im Schnitt werden 1,1 Milliarden Euro pro Saison an die 36 Profiklubs der 1. und 2. Bundesliga verteilt. Dies entspricht einem Gesamterlös in Höhe von 4,4 Milliarden Euro.

1+2 lig total: 4,4 Milyar Euro. Bütün takimlara esit dagitiliyor. Yani Takim basi 1.1 milyar

1641083892465.png

Kürek Kafasi At Kafasi medya olarak Bu saatte bile baglantilarimizi kullanarak dogru kolpalari bulmak için büyük çaba sarf ediyoruz

Ulan medyada onca forvet, kanadından tut kanat forvetine kadar onlarca isim dönüyor içlerinde 1 tane ön libero yok ilginç almayacaz mı yoksa sürpriz bir isim mi olacak merak ediyorum

Galatasaray'dan 3 yeni yıl bombası

Gedson Fernandes
Ola Solbakken
Cedric Bakambu

Önümüzdeki hafta yeni transferlerin tek tek açıklanması bekleniyor.

(Fanatik)

Yabancı kaleci
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Yabancı on libero
Solbakken Gedson Cicaldau kerem
Bakambu

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan medyada onca forvet, kanadından tut kanat forvetine kadar onlarca isim dönüyor içlerinde 1 tane ön libero yok ilginç almayacaz mı yoksa sürpriz bir isim mi olacak merak ediyorum

Galatasaray'dan 3 yeni yıl bombası

Gedson Fernandes
Ola Solbakken
Cedric Bakambu

Önümüzdeki hafta yeni transferlerin tek tek açıklanması bekleniyor.

(Fanatik)

Yabancı kaleci
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Yabancı on libero
Solbakken Gedson Cicaldau kerem
Bakambu

Ligde hiç bir maça çıkamayalım mütüş

Ligde hiç bir maça çıkamayalım mütüş
Hep söylüyorum tamamen gençleşmek diye bir şey yok, olmaz, yanlış bir hareket, hiç bir takım böyle yapmıyor bakın Sevilla'ya, Benfica'ya, PSV'ye, Porto'ya, Ajax'a 7-8 genç oyuncunun içerisine yaşı önemli değil 35 yaşında da olsa tecrübeli, büyük takım havası solumuş, lider karakterli, winner özellikli, takıma kaptanlık yapacak seviyede en az 2 oyuncu lazım biri orta sahaya Melo, Fernando, Sneijder tarzında, diğeri de forvete Drogba, Gomis tarzında başarı ancak böyle gelir begenmediginiz Joseph de Souza bile Beşiktaş'ta harikalar yaratıyor bizim orta sahada Taylan yerine Joseph de Souza olsaydı şimdiye en az 10 puan fazlamız olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt