GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 46

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,5K
Sayfa
46/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
payşıldıysa özür dilerim
Yakup Çınar: 10 gün önce Solbakken'in menajeri İstanbul'a gelmiş ancak bir sonuca varılamamış. Fatih Hoca'nın istediği bir isim. Oyuncunun sözleşmesi sezon sonu sona eriyor. Ben bu transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum."

Devre arasi piatek'e sulanicaz gibi geliyor bana. Aradığımız adam olabilir gelirse lige çok gol atar. Hazir kendi takimda da yedege düşmüşken fırsat olabilir transferi.

İşte bu Gedson 'un denkleme eklendiği anda Halil 'in 3. yerli olarak tek başına forvet oynaması canımı sıkıyor. Bir sonraki sene 4. bir yerli oyuncu daha bulmamız gerekiyor en azından lig için ki ligi fazlasıyla göz ardı ettik zaten şimdiye kadai

Senin söylediğin gibi bunun için en uygun mevki beklerden biri olabilir bir de yerli kaleci tabii ki
Omer oynar gedson gelince

Forvet falan gelmez o işi geçin Mohammed alinmasa bile Cagne-Halil-Babel(Oğulcan) şeklinde sezonu tamamlariz..PVA biraz toparladı gibi Gedson dışında transfer beklemiyorum belki sözleşmesi biten veya bitmeye yakın bir fırsat transferi olabilir..
Zaten bizim takımda sağlam bir Boey ve Gedson olsa vurur geçerdik çoğu maçta ..Keşke fark bu kadar acilmasaydi bu 2 herif cehremizi çok değiştirecek inşallah ..Yedlin ve Taylandan sonra ilaç gibi gelecek

payşıldıysa özür dilerim
Yakup Çınar: 10 gün önce Solbakken'in menajeri İstanbul'a gelmiş ancak bir sonuca varılamamış. Fatih Hoca'nın istediği bir isim. Oyuncunun sözleşmesi sezon sonu sona eriyor. Ben bu transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum."

Makine @Taner Selman reis paylasti. Adam saniyesinde atıyor buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt