GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 70

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,9K
Sayfa
70/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cokcalis
Gedson

Gelir. Feghouli, Babel ve Diagne üclüsünden 1-2 kisi giderse, orayada adamlar gelir. Stoperde Luyindama kiralik giderse, opsiyonlu Kaani almaya calisiriz diye düsünüyorum.

Bu Ismail Cokcalis nasıl topçu hic bilmiyorum ama Ogulcan gibi sonradan cebimizden para çıkarmasınlar, öyle bir ihtimal var mi diye sormayacagim burası Türkiye, vardir bir şekilde. Muhatap olmayız umarım bursayla sonra.

Baba forvet gelmezse isimiz zor
Hazir para Gelmisken, first class striker al‘i getirebillir

Jovic, Piatek falan

AL:

Muslera
Boey Nelson Marcao Anholt
Berkan Cicaladau
Gedson Fernandes
Kerem Piatek transfer

Sağlam forvet ne kadar şartsa bir o kadar da kanat oyuncusu da lazım, Gedson'u demiyorum bile şartoğlu şart o. Boey'in durumuna göre sağ bekte aynı şekilde ama önce 2 sakat bekimiz Yedlin-Omar ikilisini dehlememiz gerekecek. Valla işimiz zor daha bunun Luyindaması, Babel'i falan var, yaza kadar kalırlar herhalde kim alır şimdi. 2 tane yerli takviyesi falan yapabilsek iyi olurdu. Emre Kılınç kardeşimizin futbolla pek bi alakası kalmamış ördek gibi koşmaya çalışıyor sahada.

Mustafa Muhammed'i ocakta satacagimizi düşünürsek jovic-gomis gibi hazır adamları kovalamak mantıklı iş. Cagneyi satamayacagin aşikar satsan bile 3 kişiyi yazdiriyorsun bu kardan birisi çok net gedson olacak.
Kalıyor geriye 2.
Ocakta bir oyuncuya ekstra teklif gelir satarsak o zaman çarşı pazar ekstra karisacak.
2 oyuncu hakkımız kaldığını düşünerek hareket etmek lazım.
Gol atamiyoruz büyük sorun bir forvet takviyesi istiyor takım(tabiki Urfa'da ilerlemeyi düşünüyorsak)
Çok karışık işler ya. İyi düşünmek lazım iyi planlamak lazım.
Belki gedsonunuefa'ya yazdirmayip birde sert orta saha alma planı yaparmiyiz muamma.

Ne olursa olsun bir kanat bir forvet transferi şart gibi.
Ben olsam yeddlini falan göndermem yada UEFA listesinden cikarmam en kotu sağ açıkta kullanıp değerlendiririm.

Babel ile vedalaşmak gerek. Çakma gedsonu direkt göndermek lazım ha 1 milyona falan birakirlarsa kalsın birilerine kiralayalim, geliş gösterirse para kazandırır.

Kaan alınırsa, kadronun şu anki haliyle öncelikle sağbek oynar, ihtiyaç halinde stopere geçer. ÖL oynadığı birkaç maçı alıcı gözle izledim, pek beğenmedim...

Zaten epey süre almaya başlamış takımında, diğer stoperleri sakat ve formsuz. Bizim ödemek isteyebileceğimiz bonservis rakamlarına ineceklerini sanmıyorum...

1639230872046.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt