GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
babe + diagne icin teklif gelmis. Soso isi karisik dedi, mo + bi forvet haa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İsmi yanlış yazmışım Gökhan Karadeniz değilde Gözdeniz Bayraktar olacaktı. Geçen sezon 4-5 milyon euro gerçekçi olmayan bir para istiyorlardı. Acaba devre arası 20-30 milyon Tl'ye değer mi? Bu sezon çıkışını devam ettiremedi az süre almaya başladı.Gökhan Karadeniz bu sezon süre bulamıyor nasıl olur acaba? Doğukan Sinik'te bu sezon iyi parlıyor.
Bilemem merak ediyorum valla dönemi. Heyecanli gececek 1. olduk diyeJonas wind?
Yine yanlış renktaşİsmi yanlış yazmışım Gökhan Karadeniz değilde Gözdeniz Bayraktar olacaktı. Geçen sezon 4-5 milyon euro gerçekçi olmayan bir para istiyorlardı. Acaba devre arası 20-30 milyon Tl'ye değer mi? Bu sezon çıkışını devam ettiremedi az süre almaya başladı.
Soso için sene sonuna kadar bekleyebiliriz. Şu an az çok katkı veriyor. Yaratıcı eksikliği var zaten takımda.
Hayran bırakır kendisine... Gülüşü e gurbanJonas wind?
Sene sonuna kadar takımda kalsın demiş olabilirler en fazla. Sözleşme falan uzatmayız.Sosonun ztn 6 ayi kalmis. Nasil karisik oluyor? Insallah uzatmak gibi bir aptallik yapmayiz
Soso için sene sonuna kadar bekleyebiliriz. Şu an az çok katkı veriyor. Yaratıcı eksikliği var zaten takımda.
Evet, cok net ben de biliyorum. Yine saç baş yolduracak bize3m euro para değil o paraya forvet alamayız.Üstelik ne yapacağını bildiğimiz bir oyuncu diagne.
Ben bu foruma kustum millete dogrulari paylastik diye onca laf yedik. Bundan sonra yok kimseye duyum muyum musapin kolpa hesaplari size mustahakAdmin kolpacilari paylasmayalim dedi. Fleurqin yerine, ciddi Insider @At Kafası ve @Kolpa Kemal Kürek gibi adamlarin tweetlerini paylasmak daha mantikli olur.
3m euroya diagneden daha fazla katkı verebilecek kimi alabilirsin?Evet, cok net ben de biliyorum. Yine saç baş yolduracak bize
Yani karisiklik deyince aklima o geldi. Yoksa niye karisik olsun ki..Sene sonuna kadar takımda kalsın demiş olabilirler en fazla. Sözleşme falan uzatmayız.
Morutan'ı ve Nellson'u aldığımız gibi alırız.Jonas Wind için 15-20m civarı bi bonservis beklentileri vardır herhalde ya hadi en kötü 12 olsun. Pahalı kaçar bize