aşkın ateşi yakarmış ateşi duydunuz mu aşkın ateşini
Benim umrumda degil 15 olmasi filan yaw onu ben dusunecek olsam baskan olurdum zaten baskaan dedigin gerekli parayi bulacak ne kadar transfer lazimsa yapacak.Mantikmis pehhMantıklı olan da bu zaten, euronun 15 tl olduğu yerde herkesin beklentisi 4-5 transfer filan olmaz. Herkes beklentiye boşa giriyor, sonra suçu yönetime atacaklar.
:red:aşkın ateşi yakarmış ateşi duydunuz mu aşkın ateşini
Ogeday ve Berkan arasinda zorlanacakmis gibi duruyor.Berkan yuzunden mapusa dusecekti bi araHemen mi başlıyor. Yiğit yine dertlenecek
hayri world!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ts baskani olsam sözlesmesini fesih ederim.Ts gibi bi camiada boyle birsey olamaz .Bu iş bitti!
Uğurcan'ın geçen storysinde de oğlu sarı kırmızı gs armalı bir topla oynuyordu.
Ailemize hoşgeldin aslan
Ekli dosyayı görüntüle 143772
Ekli dosyayı görüntüle 143771
Ekli dosyayı görüntüle 143773
![]()
Alanya’ya karsi 12 kez basarili dribbling yapmis vay be. Girdigi 20 ikili mucadele’nin de 14’unu kazanmis. Bize karsi da 10 kez basarili dribbling yapmisti. 4.8 ortalama ile ligin en cok basarili dribbling yapan oyuncusu. Ikinci sirada 2.9 ortalama ile Aminu Umar yer aliyor. Farka bak. Daha fazla gol atmaya baslarsa daha iyi yerlere gelir. Satin alma opsiyonu ne kadar acaba? Malatya’nin odeyebilecegi bir para ise kesin alirlar gibi.
Ogeday ve Berkan arasinda zorlanacakmis gibi duruyor.Berkan yuzunden mapusa dusecekti bi ara
Dogum haritasina kadar gondiklerim o parayı verenlerin,böyle sey görülmüş duyulmus degil ya Allah AllahMarcaoya 14 veren gitsin kendini şakşaklatsın